emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Web Sitesi - C/C++ -Map

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m1m2m3m4m5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 605

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ,
Adım Mehmet.
21 yaşındayım.
İstanbulda oturuyorum
Oyuna çok fazla zaman ayırabileceğimi söylersem yalan söylemiş olurum.Daha çok teknik destek ve yeni sistem gelecekse onun tartışması ve görüşmesi ile ilgilenebilirim.Oyun içi düzenlemeler yaparım.Navicat Filezilla vb. C diline kısmen yatkınım ve java üzerine çalışıyorum.Html CSS Javascript ve React üzerinde çalışıyorum ayni zamanda java backend'i icin spring boot uzerine gidiyorum ve sunu soyleyebilirim php ogrenmem bu sayede Allah'ın izniyle cok zor olmayacaktir.Veritabaniyla hasir nesirim.C diline hakimim ve OPP temellerini bildigim icin C++'ta kod gelisterebilirim.Ancak metin2 icin daha once sistem yazmadim onu yazacak seviyeye gelmeye çalışacağım inşaAllah.Ayni zamanda metin2 oyunu icinde pack klasorunde bulunam grafiklerle yeni map gelistebilirim.Öte yandan dine çok bağlı yaşamaya çalışıyorum.Bu yüzden ahlaksız unsurlardan ve söylemlerden uzak durulan bir ortamda çalışmak isterim.
Üniversite okumaktayım(Bilgisayar Mühendisliği, Kocaeli Universitesi)
Çok önceden uğraştığım metin2 server yönetimine tekrar başlamak istiyorum.Daha onceleri reklamcilik , kucuk capli teknik destek ve benzeri islerle ugrastim.Bundan boyle artik hem web hem oyun icin developer olarak emek harcamak istiyorum.Bunun icin kendimi gelistebilecegim ve bana da yardimci olunacak , surekli ustume gidilmeyecek bir dostluk kurmak istiyorum inşaAllah.Universite okuyorum ve Kyk yurdunda kaliyorum.Bu yuzden genel olarak Whatsapp veya telefon gorusmesi cok nadir de olsa skype gorusmesi yapabilirim(*Not* Yurdumuzun interneti cok kotu).Vize-Final haftalarinda esnek davranilmasini rica ederim.Allah kolaylik versin.

Not: Bana mesaj atarak ulaşabilirsiniz
Ekip arkadasiligindan ziyade dostlar ariyorum.
Not:Suanda C++ Python kullanarak herhangi bir metin2 sistemi yazabilecek degilim.C/C++ biliyorum Python'a biraz asinayim.
Php bilmiyorum ama java da web uygulamalari gelistiriyorum(Php cok cok basit javaya gore ve mantik aynidir)
Lua ile sistem yazabilirim ama ben daha cok C++ uzerine gitmek istiyorum(Hizli ve performansli).
Html Css Javascript ve React uzerine calisiyorum.
Map tasarimi ve karakterler uzerine belli basli duzenlemer yapabilirim.
Bir sistem gelistirmek zordur ve uzun surebilir ve ben metin2'de sistem gelistirme de henuz cok tecrubeli degilim.Bunu bilmenizi ve buna gore degerlendirmenizi tavsiye ederim.
Ögrenmem inşaAllah zor olmayacaktir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri