- Konular
- 20
- Online süresi
- 5d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 558
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dosyalar
HAKKIMIZDA ALDIĞIMIZ YORUMLAR
Tarih : 07/ 08/2017Alışverişimiz gerçekleşmiştir. Arkadaş gerçekten çok ilgili bir insandır beni referans olarak koyabilirsin kardeşim Allah yolunu açık etsinHayırlı işler bol kazançlar
Tarih : 09/ 08/2017Alışverişimiz sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Murat bey, işinin ehli, işi ile çok ilgili bir arkadaş, sağ olsun her şeyi ile ilgilendi.
Satın almak isteyenler güvenle alabilirler.
Tarih : 10/ 08/2017Alışverişimiz sorunsuz ve mükemmel bir şekilde gerçekleşti. Murat Beyin hizmetinden memnun kaldık. Kendisi bu konuda oldukça bilgili. Size de tavsiye ederiz. İyi çalışmalar.
Tarih : 12/ 08/2017Murat Beyden Sistemi Sorunsuz Birşekilde aldım Kullandım,Gerçekten Emek Vermiş,Sistem Güzel.Tavsiye Ederim Sizlere.
Tarih : 08/ 10/2017ALIŞ VERİŞ YAPILDI GERÇEKTEN İLK BASLARDA TEDİRGİNDİM ÜCRET GÖNDERDİĞİMDE SORUN YASAYACAGIMI DÜŞÜNDÜM YERSİZ DÜŞÜNMÜŞÜM SKYPEDEN MURAT BEY ÇOK İLGİLENDİ KURULUM YAPTI TŞKLER MURAT BEY
HAYIRLI SATISLAR.ALACAKLAR GÜVENLE ALABİLİRLER <3 <3 <3
Tarih : 26/ 11/2017Bugün orta paketi satın aldık. Çok titiz bir iş yaptı. Umarım böyle devam edersiniz. Teşekkür ederiz kesinlikle tavsiye ederiz.
Tarih : 01/ 12/2017Bu İsi yapan arkadaslar gercektenn cok ilgililer sonsuz tesekkür ediyorum detaylı sekilde anlatıp bilgilendiriyorlar sorunsuz bir sekilde nesne marketim ve koruma lar basarı ile yüklendi herkeze tavsiye ediyorum
Tarih : 19/ 12/2017sistemi satın aldım tamamen sorunsuz ve bugsuz bir şekilde çalışıyor hiç pişman olmazsınız iyi ve güvenilir düşünmenize bile gerek yok gözü kapalı alabilirsiniz
Alışveriş gerçekleşmiştir. Başta parayı gönderdiğimde tereddüte düştüm fakat siteyi aldıktan sonra anladım ki Murat bey çok güvenilir ve ilgili bir insan. Hiçbir sorun yaşamadım. Başarılarının devamını dilerim.![]()
Son düzenleme:
- Konular
- 16
- Online süresi
- 1d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 232
- DevLira
- 0
bugün satın aldık tamamen güvenilir ve sistemler harika çalışmalarınızı tebrik ederim
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Gelen şikayetler sebebiyle demo adresleri kaldırıldı.
Son düzenleme:
- Konular
- 20
- Online süresi
- 5d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 558
- DevLira
- 0
Scriptin satışıyla ilgili bir sorunum yok sonuçta open source bir script ancak kişi benim oyunlarımı referans göstererek yanıltıcı şekilde satış yapıyor. Linkleri kaldırmışsınız teşekkürler, bu yanıltıcı satış için de kişiye bir ceza verilmesini isterim sonuçta kendisiyle hiç bir alakamız olmamasına rağmen bizi de müşteri olarak gösteriyor.
Kanıt olarak ise demo verdiği linke girerseniz Hüner ve Ünvan sistemleri göreceksiniz, bana ait olan 2 oyun dışında hiç bir oyunda bu özellikler yok. Bu da direkt olarak çalındığının yani üzerinde en ufak bir oynama bile yapılmadan satışa konulduğunun kanıtıdır.
Evet Doğrudur. ( Demo Hakkında hak veriyorum ve demo kaldırıldı. )
Sizin Tasarımınız Ele alınarak Yapıldı
Bir Müşterimiz Sizin panel Gösterek Wiki Tasarım Yapıldı Bunda Sakıncalı Bir Durum yok Script çalma Diye bir şeyde yoktur. Her Tasarım Örnek Alınarak Yapılabilir. Örnek gösterildi Bizde ona göre yazdık.
Sizin Sql dosyanızla bizim dosyamız bir ise o zaman size hak veririm. sizin php ile bizim php aynı değildir.
ayrıca yapılan wiki tasarım sadece size ait değildir. Bu tasarım aynısı yani resimler değişerek metin2 sitesinden alarak yapıyorsunuz. Bizim yaptıgımız çalıntı ise sizin yaptıgınız nedir ?
Eğer Dersense Script Tüm hakları bana aittir. derseniz.
( Telif Hakkkını Gösteriniz. )
Kanıt iserim Kanıtlayın Konuyu kaldırayım.?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)