noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

CS 1.6 PRO PUBLİC M.e.T.a.N Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FARKETMEZMETAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 493

FARKETMEZMETAN

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 6 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

M.e.T.a.N PRO PUBLİC
Merhabalar değerli Arkadaşlar

M.e.T.a.N PRO PUBLİC ( MTN) ailesi olmaktan gerçekten gurur duyuyorum.Yaklaşım 1,5 yıldır bu serverdeyim sohbet muhabbet hatsafhada olmak üzere 7-10 yıllık bir geçmişe sahip
Bu grupta neler mi var ?

- Counter - Strike (GO,LOL,Mobil Legends,PUBG ws ws)- Maç odası , Sohbet odası , Away kaldığınızda müzik odası bile mevcut

Alt Klanıma Davetlisiniz ...

- Arkadaşlar bende 5 yıldır 1 yıldır Counter Strike oynuyorum hep tek başımayım bi süre sonra eğlencesi kalmıyor diyorsanız server yöneticilerimle konusarak yapmış olduğum toplantı sonucunda alt klan açmaya ve yeni insalar tanımaya,M.e.T.a.N ailesine katmak istiyorum.Sohbetin muhabbetin oldugu mac atmak istiyorum ama arkadaşım yok diyen ve yaşı+18 üzeri kesinlikle steam şart olmak üzere bu kurallara uyacak ve katılmak isteyen herkesi bekliyoruz...

TeamSpeak3 Serverimiz Mevcut ( ts213.csduragi.com )

-Saygı-Hoşgörü-Seviye
Yukarıda bahsettim 3 kelimelik başlıkta olmak üzere serverimizde bayan üyelerimiz bulunmaktadır.Onlara karşı saygılı olmak,büyüklere ve küçüklere karşı hoşgörülü olmak.Server içinde yada TeamSpeak3 ortamında seviyeyi korumak

Allah'ın izniyle güzel bir kadro çıkarmak istiyorum.Gelmek isteyen arkadaşlar Oyun içinden (cs13.csduragi.com)TeamSpeak3 adresimizden(ts213.csduragi.com) FARKETMEZ nickli kullanıcı ile iletişime geçebilir yada burdan yorum atarak kendinizi belli edebilirsiniz.İyi günler geçirmeniz dileği ile
M.e.T.a.N // #FARKETMEZ!

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri