Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Cümleten Selamun Aleyküm dostlar
Aranızda yeni değilim aslında metin2 de sunucular birleşmeden önce grifonda oynardım ve o zamanlar forumda güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kazandım ve aralarında hala görüştüğüm dost olarak kaldığım kişiler de bol bol var
Ozamanlarki forum nickim m3ng3nl1 idi
Hile ve Multihack konusunda kendi kodladığım veya özel forumlardan getirip sizinle paylaştığım çok bilgi ve program oldu
aslında dostluklarımın çoğuda bu sayede kurulmuştu
Neyse yeniden merhaba diyerek kendimi tanıtayım 
İsmim: Taylan
Memleket ve yaşadığım yer: Ankara
bu arada forumda ankara içi görüşmeler olursa seve seve katılmaktan mutluluk duyarımm..
Saygılarımla...
Unutmadan .. özel olarak bir hile isteğiniz olduğunda mesaj veya pm atabilirsiniz eski günleri yaad etmek amacıyla hangi oyun olursa olsun size bulmaya veyahut kodlamaya çaba gösteririm
saygılarımla...
Aranızda yeni değilim aslında metin2 de sunucular birleşmeden önce grifonda oynardım ve o zamanlar forumda güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kazandım ve aralarında hala görüştüğüm dost olarak kaldığım kişiler de bol bol var

Ozamanlarki forum nickim m3ng3nl1 idi
Hile ve Multihack konusunda kendi kodladığım veya özel forumlardan getirip sizinle paylaştığım çok bilgi ve program oldu
aslında dostluklarımın çoğuda bu sayede kurulmuştu
Neyse yeniden merhaba diyerek kendimi tanıtayım 
İsmim: Taylan
Memleket ve yaşadığım yer: Ankara
bu arada forumda ankara içi görüşmeler olursa seve seve katılmaktan mutluluk duyarımm..Yaş: 25
Saygılarımla...
Unutmadan .. özel olarak bir hile isteğiniz olduğunda mesaj veya pm atabilirsiniz eski günleri yaad etmek amacıyla hangi oyun olursa olsun size bulmaya veyahut kodlamaya çaba gösteririm
saygılarımla...