InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

TGA to PNG Convert;

Arcface

Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Fahri Üye
Konular
145
Çözüm
2
Online süresi
24d 5h
Reaksiyon Skoru
501
Altın Konu
3
TM Yaşı
9 Yıl 10 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
234
MmoLira
4,301
DevLira
28
Ticaret - 100%
7   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, arkadaşlar başlık'dan da anlayacağınız gibi tga uzantılı resimleri png resimlere genel olarak bilinen transparent arka planı saydam resimlere dönüştürmenizi sağlayacak programı göstereceğim.

Bu benim çok işime yarayan birşey market scripti için resimlerin png olması gerekiyor ve tabi oyundaki boyutlarıyla aynı boyutta resim olması gerekiyor aksi taktir'de görünüm'de bozulmalara yol açıyor benim çok işime yaradığı için sizlerle'de bunu paylaşmak istedim.

Nasıl kullanacağınızı kısaca anlatacağım. Çok zor bir kullanımı bulunmuyor, zaten ilk olarak oyununuz üzerinde ekli olan ürünlerin iconlar'ın toplu halde olduğu pack dosyanızı unEPK,eternexus veya ePack ile açın açtık'dan sonra masaüstü'ne bir klasör oluşturun daha sonra programı çalıştırın.
Output Folder kısmına yani çıktının geleceği dizini seçmeniz gerekiyor masaüstü'ne oluşturduğunuz klasörü seçin klasörün yeri fark etmez ben örnek olsun diye size masaüstü diyorum.
Daha sonra Input File diyerek iconların toplu halde olduğu klasör'den çıkartmak istediğiniz resimi seçiyosunuz ve daha sonra convert iconuna tıklıyosunuz.
Bu kadar resim png şekil'de çıktı olarak yeni oluşturduğunuz klasöre gelicektir.

ÖNİZLEME

pGJWDa.png

İndirme Linki ;
Virus Total ;

Teşekkürler

Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri