HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hacı trden mob proto al hepsi var dump protoyla txtleri kapat
src eklentisine gerek yokmu görünmesi için bineklerde ki gibi
paylaşım için teşekkürler bu arada baya aramıştım bunun src kısmını en son bir yerde denk gelmişti

Hangi petten bahsediyorsun? Elf i soruyorsan mühür var pet questine item koduyla birlikte mob kodunu ekliyeceksinsrc eklentisine gerek yokmu görünmesi için bineklerde ki gibi
paylaşım için teşekkürler bu arada baya aramıştım bunun src kısmını en son bir yerde denk gelmişti![]()
Hangi petten bahsediyorsun? Elf i soruyorsan mühür var pet questine item koduyla birlikte mob kodunu ekliyeceksin
Bu evrimli olanlar değil yeni çıkanlar mesela her güncelleme ile çıkıyor ya bir kaç tane. Anladım hacı teşekkür ederim diğerlerinden bir fark yok yani

Bro bir ara bunlarin kodunu paylaşirmisin geçen sıfırdan yaptim 2-3 saatte item proto felan dump kodlarini ftpye girilen kuşak kodu adini unuttum şimdi bide rootta girilen kodu vardi bunlari paylaşirsan güzel olur trnin item protosu farkli txtye çeviremedim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)