raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WMCP Panel sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 33nefret33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

33nefret33

Level 4
TM Üye
Konular
50
Online süresi
2h 11m
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 6 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
116
MmoLira
52
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paneli sorunsuzca yükledim fakat bazı hatalar var. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim. Gerektiği taktirde site bilgilerini verebilirim girip bakabilirsiniz.
Sorun1: Nesne marketi açmak istediğimde böyle bir sayfa geliyor ( sadece nesne markette değil bir çok sayfada böyle örnek olarak verdim )

Sorun2: Sitede iken anasayfa butonuna bastığımda açılmıyor. bu aynı zamanda index'te anasayfaya basıncada oluyor.

Ve son olarak bana hatasız bir panel önerebilir misiniz? Bu wmcp paneli olabilir mhms olabilir.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Hocam dediğinizi yaptım dizine ekledim baştan, market falan çalıştı. Fakat bu seferde anasayfa adresim forevermt2.tk buna girince yönlendirmiyor paneli forevermt2.tk/wmcp/ ye kurdum
Siteye girdim bir sorun görünmüyor şuan?

Siteye girdim bir sorun görünmüyor şuan?

Biraz oynama yaptımda şuan sorunum direkt public_htmlye kurdum. 2 linkide düzenledim. Tek sıkıntım index ekleyince anasayfaya girmiyor. siteye girincede anasayfaya girmiyor.

Biraz oynama yaptımda şuan sorunum direkt public_htmlye kurdum. 2 linkide düzenledim. Tek sıkıntım index ekleyince anasayfaya girmiyor. siteye girincede anasayfaya girmiyor.
WMCP ayarlarından ayarlıyorsun onları sana önerim webmeric'in çektiği video'yu izlemen olur. Herşeyi detaylı anlatıyor böyle uğrasman gerekmez

WMCP ayarlarından ayarlıyorsun onları sana önerim webmeric'in çektiği video'yu izlemen olur. Herşeyi detaylı anlatıyor böyle uğrasman gerekmez

Link bu mudur hocam? Bu ise ben sql dosyasının 1ini phyadmine attım. Bu videoda database olusturup içine atıyor. buda oyunu rebootlayınca sıfırlanıyor sanırım

Link bu mudur hocam? Bu ise ben sql dosyasının 1ini phyadmine attım. Bu videoda database olusturup içine atıyor. buda oyunu rebootlayınca sıfırlanıyor sanırım

sıfırlanma değil'de mesut meriç yani webmeric scripti kodlarken local üzerinde çalıştı bu yüzden local üzerinde innodb kurulu olduğundan dolayı sql çıktısı yaparken innodb olarak çıktı yaptı oyunun kullandığı db çeşiti MyISAM bu yüzden rebootladığı zaman dosyalar bozuluyor bunu engellemek için sql okutmadan önce dosyayı bir editör ile açıp innodb yazan kısımları MyISAM olarak değiştirmen gerekiyor böyle yaptığın zaman rebootladığın'da bozulma olmayacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)