- Konular
- 50
- Online süresi
- 2h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 52
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Paneli sorunsuzca yükledim fakat bazı hatalar var. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim. Gerektiği taktirde site bilgilerini verebilirim girip bakabilirsiniz.
Sorun1: Nesne marketi açmak istediğimde böyle bir sayfa geliyor ( sadece nesne markette değil bir çok sayfada böyle örnek olarak verdim )

Sorun2: Sitede iken anasayfa butonuna bastığımda açılmıyor. bu aynı zamanda index'te anasayfaya basıncada oluyor.

Ve son olarak bana hatasız bir panel önerebilir misiniz? Bu wmcp paneli olabilir mhms olabilir.
Sorun1: Nesne marketi açmak istediğimde böyle bir sayfa geliyor ( sadece nesne markette değil bir çok sayfada böyle örnek olarak verdim )

Sorun2: Sitede iken anasayfa butonuna bastığımda açılmıyor. bu aynı zamanda index'te anasayfaya basıncada oluyor.

Ve son olarak bana hatasız bir panel önerebilir misiniz? Bu wmcp paneli olabilir mhms olabilir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eksik dosya felan atmadın wmcp üzerinden site url eklemediğin'den dolayı böyle görünüm hatası alıyorsun admin paneli üzerinden site url eklemen gerekiyor