HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ComboFix, bilinen malware türü yazılımlar için geliştirilmiş zararlı yazılım temizleme aracıdır. ComboFix, bilgisayarı zararlı yazılımlara karşı tarar, zararlı yazılımları bulur ve otomatik olarak temizler.
ComboFix'in yaygın olarak karşılaşılan zararlılara karşı etkin olduğu unutulmamalıdır. ComboFix bir antivirüs yazılımının yerini tutmaz.
ComboFix çalıştırıldığında aşağıdaki klasörleri temizler, içeriklerini siler.
Geri Dönüşüm Kutusu
Geçici Internet Dosyaları
Temp Klasörü
Combofix hangi işletim sistemleri için uygundur?
Son versiyon ComboFix aşağıdaki Windows işletim sistemleri için uygundur.
Windows XP (yalnızca 32-bit)
Windows Vista (32-bit / 64-bit)
Windows 7 (32-bit / 64-bit)
ComboFix nasıl kullanılır?
1.
adresinden Combofix yazılımını indirin. (Boyut: 4.9 MegaByte)
Combofix.exe dosyasını masaüstüne kaydedin.
ComboFix dosyasını iki kere tıklayın.
ComboFix yasal sözleşme ekranını geldiğinde I Agree tıklayın.
ComboFix çalışmaya başlayacaktır.
ComboFix Kayıt defterini yedekleyecektir.
Daha sonra ComboFix bilgisayarınızda kurtarma konsolu yüklümü diye kontrol edecek ve yoksa
Microsoft Windows Recovery Console başlığında kurulması için sizden onay isteyecektir "Evet" tıklayın.
ComboFix Kurtarma Konsolu Tamamlandı mesajı gelecektir. Evet tıklayın.
50 aşamadan oluşan tarama işlemi bittiğinde bilgisayarınız yeniden başlayacak ve karşınıza bir rapor sununacaktır.
Combofix bütüm zararlıları temizlemek için yeterli mi?
Combofix tek başına asla yeterli değildir. Yaygın olan zararlıları temizlemek için kullanılır. Bilgisayarınıza bir virüs bulaştığını düşünüyorsanız bilgisayarını güncel bir antivirüs yazılımı ile mutlaka taratmalısınız.
ComboFix'in yaygın olarak karşılaşılan zararlılara karşı etkin olduğu unutulmamalıdır. ComboFix bir antivirüs yazılımının yerini tutmaz.
ComboFix çalıştırıldığında aşağıdaki klasörleri temizler, içeriklerini siler.
Geri Dönüşüm Kutusu
Geçici Internet Dosyaları
Temp Klasörü
Combofix hangi işletim sistemleri için uygundur?
Son versiyon ComboFix aşağıdaki Windows işletim sistemleri için uygundur.
Windows XP (yalnızca 32-bit)
Windows Vista (32-bit / 64-bit)
Windows 7 (32-bit / 64-bit)
ComboFix nasıl kullanılır?
1.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinden Combofix yazılımını indirin. (Boyut: 4.9 MegaByte)
Combofix.exe dosyasını masaüstüne kaydedin.
ComboFix dosyasını iki kere tıklayın.
ComboFix yasal sözleşme ekranını geldiğinde I Agree tıklayın.
ComboFix çalışmaya başlayacaktır.
ComboFix Kayıt defterini yedekleyecektir.
Daha sonra ComboFix bilgisayarınızda kurtarma konsolu yüklümü diye kontrol edecek ve yoksa
Microsoft Windows Recovery Console başlığında kurulması için sizden onay isteyecektir "Evet" tıklayın.
ComboFix Kurtarma Konsolu Tamamlandı mesajı gelecektir. Evet tıklayın.
50 aşamadan oluşan tarama işlemi bittiğinde bilgisayarınız yeniden başlayacak ve karşınıza bir rapor sununacaktır.
Combofix bütüm zararlıları temizlemek için yeterli mi?
Combofix tek başına asla yeterli değildir. Yaygın olan zararlıları temizlemek için kullanılır. Bilgisayarınıza bir virüs bulaştığını düşünüyorsanız bilgisayarını güncel bir antivirüs yazılımı ile mutlaka taratmalısınız.