romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Site Üye Olma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BarisByc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
  • Etiketler Etiketler
    hata pvp site

BarisByc

Legal Hayatınızda 'İ L L E G A L ' Kısımdayız.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
16
Online süresi
4h 10m
Reaksiyon Skoru
53
Altın Konu
0
Başarım Puanı
85
MmoLira
96
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm Beyler Ben PvP Burdan Bir Files Yükledim Files Çalışıyor Sağlam Bir Şekilde ama Siteden kayıt olurken şu hatayla karşılaşıyoruz :Hata ! Kayıt olunurken bir hata meydana geldi. Bu hata ile yöneticiler ilgileniyor. ÇÖZÜMÜ Nedir

Fileste Budur:https://forum.turkmmo.com/konu/3535...-ve-en-gelismis-serverfilesi-best-production/

Selamın Aleyküm Beyler Ben PvP Burdan Bir Files Yükledim Files Çalışıyor Sağlam Bir Şekilde ama Siteden kayıt olurken şu hatayla karşılaşıyoruz :Hata ! Kayıt olunurken bir hata meydana geldi. Bu hata ile yöneticiler ilgileniyor. ÇÖZÜMÜ Nedir

Fileste Budur:https://forum.turkmmo.com/konu/3535...-ve-en-gelismis-serverfilesi-best-production/

wmcp panel kullanıyorsan sistemlerden arkadaş davet sistemini kaldır çözülür sorunun

MERHABALAR BENDE KURULU DEĞİL FAKAT YİNEDE BÖYLE YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

Panelde herhangi bir değişiklik yapmadıysanız sorun olmaması lazım halen sorun varsa WMCP admin panelinizden eklediğiniz tüm Sistemleri kaldırın yine çözüm yoksa belki de sorun navicat account tablosu olabilir navicat account/account tablosunu repair edin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri