- Konular
- 4,295
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 6mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 6,854
- Altın Konu
- 708
- Başarım Puanı
- 439
- MmoLira
- 92,005
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar bu konumuzda 'Logitech G300s Gaming mouse' inceleyeceğiz.
Öncelikle belirtmek istiyorum ki yaklaşık 1 yıldır Logitech G300s Gaming mouse kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım ve oldukça kullanışlı olduğunuda söyleyebilirim. Gaming mouse olduğu için tamamen oyuncuların el ayarına ve rahatlığına göre geliştirilmiş.
Özelliklerinden bahsedelim;
- Mouse Kablolu,
- 2500 DPI hassasiyet seviyesi bulunmaktadır ve bu hassasiyet seviyesi günlük kullanım, oyunlar için gayet yeterli. Herhangi bir zorluk yaşatmaz.
- Beyni olan bir fare, mouse bir defa yapılandırıldığı taktirde herşeyi hatırlayacaktır. Bu sayede istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.
- Her iki elinizle kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış.
- 8 farklı renk değiştirebilme seçeneğiyle birlikte sağ ve sol yanında 2 aydınlatma bulunuyor.
- Yapılan testlere göre G300s, 260 km hızla 10 milyon tıklama gösterdi ve bunu size şöyle özetleyelim; G300s siz yorulmadan asla yorulmayacaktır, uzun süreli oyun oynama sürelerinde ciddi performans ve dayanıklılık gösterir.
- Mouse üzerinde bulunan makro tuşları sayesinde dilerseniz her birine farklı DPI değeri atayabilirsiniz bu sayede oyun içinde dilediğiniz gibi hızlı bir şekilde DPI'nızı yükseltip, azaltabilirsiniz. Bu makro tuşlarını yapılandırıp, farklı amaçlar içinde kullanabileceğinizi belirtelim.
Kişisel yorumlamak gerekirse; Tamamen Fiyat/Performans ürünü olduğunu düşünüyorum, düzgün kullanılırsa beklentilerinizi çok rahat karşılayabilir, uzun süre kullanabilirsiniz. Bu durumda sizlere bu fareyi kesinlikle öneririm.
Mouse Fotoğrafları;
Mouse'nin iç görünümü;
Mouse Alt Görünüm;
Öncelikle belirtmek istiyorum ki yaklaşık 1 yıldır Logitech G300s Gaming mouse kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım ve oldukça kullanışlı olduğunuda söyleyebilirim. Gaming mouse olduğu için tamamen oyuncuların el ayarına ve rahatlığına göre geliştirilmiş.
Özelliklerinden bahsedelim;
- Mouse Kablolu,
- 2500 DPI hassasiyet seviyesi bulunmaktadır ve bu hassasiyet seviyesi günlük kullanım, oyunlar için gayet yeterli. Herhangi bir zorluk yaşatmaz.
- Beyni olan bir fare, mouse bir defa yapılandırıldığı taktirde herşeyi hatırlayacaktır. Bu sayede istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.
- Her iki elinizle kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış.
- 8 farklı renk değiştirebilme seçeneğiyle birlikte sağ ve sol yanında 2 aydınlatma bulunuyor.
- Yapılan testlere göre G300s, 260 km hızla 10 milyon tıklama gösterdi ve bunu size şöyle özetleyelim; G300s siz yorulmadan asla yorulmayacaktır, uzun süreli oyun oynama sürelerinde ciddi performans ve dayanıklılık gösterir.
- Mouse üzerinde bulunan makro tuşları sayesinde dilerseniz her birine farklı DPI değeri atayabilirsiniz bu sayede oyun içinde dilediğiniz gibi hızlı bir şekilde DPI'nızı yükseltip, azaltabilirsiniz. Bu makro tuşlarını yapılandırıp, farklı amaçlar içinde kullanabileceğinizi belirtelim.
Kişisel yorumlamak gerekirse; Tamamen Fiyat/Performans ürünü olduğunu düşünüyorum, düzgün kullanılırsa beklentilerinizi çok rahat karşılayabilir, uzun süre kullanabilirsiniz. Bu durumda sizlere bu fareyi kesinlikle öneririm.
Mouse Fotoğrafları;
Mouse'nin iç görünümü;
Mouse Alt Görünüm;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
: Şu anda Mediamarkt internet fiyatı 129 TL- Katılım
- 26 Nis 2009
- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Öncelikle konu için teşekkürler gayet bilgilendirici olmuş 
G300s AM010 sensör kullanıyor genel olarak güzel bir sensör ama ThunderX3 TM50 de bile Avago3310 harikası var. Üstelik aynı fiyata.
Avago3310'un BenQ Zowie Fk 1 Mouseunda da bulunduğunu düşünürsek, Logitech'in giriş seviyesi ürünleri çok pahalı ve beklenen kaliteyi vermiyor diyebiliriz. G300s'in artısı kendi yazılımı ve ülkemizde garanti servislerinin hızlı çalışması.
Ha Zowie ucuz mu dersen o da G300s'in iki katı fiyatına. Malzeme olarak o kadar parayı hak etmese de markanın hedeflediği kitle profesyoneller.
AM010 hızlı manevralarda bazen sapıtabiliyor. Avago3310 kalitesinde bir sensörü bir kere kullanınca anlıyorsunuz
O yüzden fiyat-performans ürünü olduğunu düşünmüyorum.
Ancak Palm Grip kullanıyorsanız ergonomik açıdan çok güzel bir tasarıma sahip. İşte bu o ekstra miktarı ödeme sebebiniz olmalı. Çünkü sağlık önce gelir

G300s AM010 sensör kullanıyor genel olarak güzel bir sensör ama ThunderX3 TM50 de bile Avago3310 harikası var. Üstelik aynı fiyata.
Avago3310'un BenQ Zowie Fk 1 Mouseunda da bulunduğunu düşünürsek, Logitech'in giriş seviyesi ürünleri çok pahalı ve beklenen kaliteyi vermiyor diyebiliriz. G300s'in artısı kendi yazılımı ve ülkemizde garanti servislerinin hızlı çalışması.
Ha Zowie ucuz mu dersen o da G300s'in iki katı fiyatına. Malzeme olarak o kadar parayı hak etmese de markanın hedeflediği kitle profesyoneller.
AM010 hızlı manevralarda bazen sapıtabiliyor. Avago3310 kalitesinde bir sensörü bir kere kullanınca anlıyorsunuz

O yüzden fiyat-performans ürünü olduğunu düşünmüyorum.
Ancak Palm Grip kullanıyorsanız ergonomik açıdan çok güzel bir tasarıma sahip. İşte bu o ekstra miktarı ödeme sebebiniz olmalı. Çünkü sağlık önce gelir

Son düzenleme:
- Konular
- 936
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 2,664
- Altın Konu
- 295
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 664
- DevLira
- 0
ya şunu söyleyim bana göre logitech maousları okdarda iyi değil remax ın ürünlerini al hem %97 daha ucuz hem bana göre daha kaliteli 20TL bir fare aldım 6 yıl oldu hala kullanıyorum tık yok 

- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Bahsettiğim gibi Logitech güzel bir marka ama giriş seviyesi ürünleri aşırı pahalı.ya şunu söyleyim bana göre logitech maousları okdarda iyi değil remax ın ürünlerini al hem %97 daha ucuz hem bana göre daha kaliteli 20TL bir fare aldım 6 yıl oldu hala kullanıyorum tık yok![]()
Giriş seviyesi mouse için izlenecek yol şöyle

Ergonomi > Sensör > Marka
ThunderX3 TM10OR mesela Ergonomik > Avago3310 > Aerocool = 15€ Fiyat performans'ın dibidir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)