NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Clash Royale’de en iyi sıradan kart hangisidir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sergioneral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sergioneral

enjoy the silence 👌
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
3,640
Çözüm
54
Online süresi
17d 14h
Reaksiyon Skoru
4,815
Altın Konu
163
TM Yaşı
15 Yıl 12 Ay
Başarım Puanı
474
MmoLira
-933
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

clash-royale-en-iyi-s%C4%B1radan-kart-%C5%9F%C3%B6valye-720x340.jpg

Clash Royale’de en iyi sıradan kart hangisidir? Uzun bir süredir bu listenin beklendiğini biliyorum. Nihayet bir fırsat bulup listeyi hazır hale getirdim. Daha önce efsanevi kartlar, destansı kartlar ve ender kartlar için yaptığım sıralamanın benzerini bu sefer sıradan kartlarla gerçekleştirmek istedim.

Bu yazıda tamamen sıradan kartlar ele alınacaktır. Yazıyı çok fazla uzatmak istemiyorum ama en az 10 kartı burada sıralamış olacağım. Her kartın kullanım şeklinin ve etkisinin üzerinden onun değerini belirteceğim. Tüm bunların kişisel fikirlerim olduğunu tekrar söylemeliyim. Muhtemelen senin fikirlerin çok daha farklı olabilir ve bunları yorum kısmında benimle paylaşmanı isterim.

En iyi sıradan kart hangisidir?

Clash Royale oyuna yeni kartlar ekledikçe pek çok kartın değeri azalıp artmaktadır. Mesela oyuna son eklenen kartla birlikte ona karşı kusursuz savunma yapabilen kartın değerinin yükseldiğini görebilirsin. Bu nedenle listenin güncel kalmasına olabildiğince özen göstermeye çalışacağım. Bu kadar kartın içerisinden en iyisini bulmak zor olsa bile benim bakış açıma göre oyunun en iyi sıradan kartlarından söz etmeye çalıştım.

10. Minyon Sürüsü

Oyunun en etkili sürü kartlarından birisi olduğunu doğrudan söyleyebilirim ama bu güçlü ordunun bir dezavantajı vardır. Kullanım bedeli yüksektir ve ortadan kolayca kaldırıldığında çok büyük sıkıntı yaşatmaktadır. Bu dengeyi sağlamak herkes için çok kolay olmayabileceğinden kendisi şimdilik listenin son sırasında yer almaktadır.

9. Oklar

Kullanışlı bir büyü kartı olduğundan şüphe edilemez ama bu kullanışlılık destede yer alabilecek daha etkili büyü kartlarının eksik kalmasına neden olmaktadır. Birçok sürü kartını veya erişilmesi zor kartı etkisiz bırakmak için bu büyü kartından yararlanmak mümkündür. Bunun dışında zaman zaman savunmada da işe yaramaktadır.

8. Tesla

Bir savunma binası olarak ondan çok fazla işe yaramaktadır. En iyi yanı ise yere gömülü olduğundan pek çok hasara karşı dayanıklı olmasıdır. Kullanacağın desteye seviyesi kolay yükseltilebilen bir bina kartı eklemek istiyorsan ilk seçeneğin mutlaka bu kart olmalıdır.

7. Minyonlar

Büyük ordu kadar etkili olduğu belki söylenemez ama hayatta kalma olasılıkları çok daha yüksektir. Rakipler genelde bu kartlar için büyü kartlarını kullanmayı tercih etmezler. Bununla birlikte kullanım bedellerinin düşük olması onları çok daha etkili hale getirmektedir.

6. Buz Ruhu

Düşük kullanım bedeli sayesinde fazlasıyla etkili bir karttır. Bazı oyuncular bu kartın çok işe yaramadığını düşünmektedir ama bunun sebebi refleks olarak kullanımlara çok alışkın olmamalıdır. Bu kartı kullanarak pek çok kartı anlık olarak durdurabilir hatta dolum yaparak saldırı gerçekleştiren kartları anında etkisiz bırakabilirsin.

5. Yarasalar

Düşük kullanım bedeli en büyük avantajlarıdır. Bu kartı kullanıp hem hava hem kara savunması yapabilirsin. Üstelik verdikleri hasar oldukça güçlü olduğundan tek yapman gereken onları konumlarda kullanmak ve onlardan ekstra verim almaya çalışmaktır.

4. Çarpma

Tartışmasız bir biçimde oyunun en kullanışlı büyü kartlarından birisidir. Bu kartı pek çok koşulda hayat kurtarıcı olarak kullanmak mümkündür. Tek yapman gereken onu doğru zamanda ve doğru yerde kullanmaktır. Özellikle yemleme destelerine karşı son derece dikkatli olman gerektiğini unutmamalısın.

3. Goblinler

Çok fazla göz ardı edilen bir kart olduğu için başarılı bir biçimde kullanılabilmektedir. Hasar miktarları çok yüksektir ve artık İskeletler kartından çok daha işlevseldir. Düşük kullanım bedeli aynı zamanda deste döngüsünü gerçekleştirme konusunda size yardımcı olabilmektedir.

2. Goblin Çetesi

Bu kartın çok fazla kullanılmasının ve iyi bir kart olmasının en büyük nedeni hem kara hem hava savunması yapabilmesidir. Kullanım bedeli aşırı yüksek değildir ve genelde bu kart pek çok yemleme destesinde yer alarak rakibi çaresiz bırakacak bir hamle olabilme özelliğine sahiptir. Bu kartı alan hasarı veren rakiplerin önüne atmadığın sürece başarılı bir biçimde kullanabilirsin.

1. Şövalye

Benim için en kullanışlı kartlardan birisidir. Bunun temel sebebi tek bir hamleyle çok daha yüksek bedele sahip kartları etkisiz bırakabilmesidir. Savunma yapma konusunda ondan daha iyisini bulabilmek mümkün değildir. Bu kart ile savunma yaptıktan sonra karşı saldırıya geçebileceğini unutmamalısın.

En iyi sıradan kart denildiğinde benim sıralamam bu şekildedir. Bu liste en son İskelet Fıçısı kartı çıktığında güncellenmiştir. Senin tercihlerin değişik olabilir ve bunlara saygı duymaktayım. Dilersen yorum yaparak kendi sıralamanı benimle paylaşabilir veya yaptığım sıralamaya yönelik önerilerini paylaşabilirsin. Listeyi her yeni eklenen kartta tekrar güncellemeyi düşünüyorum.

teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri