Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sunucuda Kod ile Quest aramak mümkün mü

podboyaka

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
8
Online süresi
4505s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
57
TM Yaşı
9 Yıl 3 Ay 15 Gün
MmoLira
30
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar sunucuda zaman ayarlı hava ayarı var gece olunca hava kararıyor ben sürekli gündüz olmasını istiyorum sunucuya girip baktım ama questini bulamadım bir türlü...Questin kodları var ama elimde bu kodları cd ...share/locale/turkey de bir şekilde aratıp hangi questte olduğunu bulabilirmiyim? Bilen anlatım yaparsa sevinirim.

/x yazarmısın
Komut ile düzeltiyorum ancak quest olduğu için çıkıp girme, karakter atma falan yapınca yine aynı oluyor gündüz ise gündüz gece ise gece.Questi bulup kaldırmam lazim ama bulamadım çok fazla quest var tek tek acip kodlarına bakmak zor.Hepsini kaldırırsam gerekli questlerde gidecek ne yazikki

Komut ile düzeltiyorum ancak quest olduğu için çıkıp girme, karakter atma falan yapınca yine aynı oluyor gündüz ise gündüz gece ise gece.Questi bulup kaldırmam lazim ama bulamadım çok fazla quest var tek tek acip kodlarına bakmak zor.Hepsini kaldırırsam gerekli questlerde gidecek ne yazikki
@podboyaka bence hizmet aldığınız firmaya danışın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri