Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Diablo II Official Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Cuma günu geceyimde pcye ayar veririz abi gösteririz ortaga sistem yapisini iş görurlugunu onay alirsak test ederiz
sen açta bakalım neler varmış çözelim sunucu orda yatıyor paşa paşa ;) paylaşım için teşekkürler entresan şekilde hoşuma gitti. mehmetin dediği gibi shopsearch ve yansıtma eklenirse kullanılabilir. won yang kısmıda tr ile birebir yapılır al sana server files bölümünden güzel bir files. indiriyorum sistemleri ekler foto atarım. güncelleme istersen yazarsın atarım dosyaları iyi forumlar.

Selamlar, mysql no txt mi acaba?

- Navicat üzerinden mi çekiyor yoksa ftp'deki txtlerden mi ?
(henüz inmediği için soruyorum)

- Filesi kullanan ve ayar yapan arkadaşlar simya sistemindeki sorun için 2 tane dosya veriyorum. ".py" uzantılı dosyayı root içerisine ".txt" uzantılı dosyayı ise usr/game/share/locale/turkey içerisine atıp tekrar denesinler. mega.nz üyeliğim olmadığı için filesi indirirken bekleyeceğim. Bu süreç içerisinde verdiğim 2 dosya ile çözen/çözemeyen belirtirse tekrardan bakarız.

vt

Cuma günu geceyimde pcye ayar veririz abi gösteririz ortaga sistem yapisini iş görurlugunu onay alirsak test ederiz

altyapısı ne bunun ? win sunucuyada indir bunu orda bakayım ben

Saol kardeşim başarılı bir çalışma olmuş

TxT kullanıyordu item_proto ve mob_proto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri