B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Diablo II Official Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler. Sunucuya bağlandım, herhangi bir problem yok şimdilik. Tekrardan teşekkürler. :)
Ayrıca;
@MaTEQ ;
Kardeşim öncelikle selam. Beta maplardaki siyah ekranın sorununun çözümü root dosyasında ve locale_tr dosyalarındaki atlasinfo.txt dosyalarındaki malum mapların kodları yanlış yazılmış. Diğer filesimdeki kodlar ile aynı yaptım sorun çözüldü. Sen de başka bir packdan alabilirsin kodları.

teşekkür ederim konuya ekledim

rica ederim insanlar kullansınlarda özeldende mesaj atanlar var şunları yaparım diye eğer paylaşırlarsa benimle bende sizinle paylaşırım sizin güncellemeniz varsa oda olur insanlar faydalanır
kendi konumu güncelliyeceğim bu filesa sistem eklersem eğer gece saatlerinde konuya ekleme yaparım. beğenirseniz konuya eklersiniz. tekrardan teşekkürler

kendi konumu güncelliyeceğim bu filesa sistem eklersem eğer gece saatlerinde konuya ekleme yaparım. beğenirseniz konuya eklersiniz. tekrardan teşekkürler

tamamdır haber etmeniz yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri