B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Diablo II Official Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyun acma ve ya actirma firsati buldunuzmu bu filesle bulunan sorunlar neler

sen açta bakalım neler varmış çözelim sunucu orda yatıyor paşa paşa ;) paylaşım için teşekkürler entresan şekilde hoşuma gitti. mehmetin dediği gibi shopsearch ve yansıtma eklenirse kullanılabilir. won yang kısmıda tr ile birebir yapılır al sana server files bölümünden güzel bir files. indiriyorum sistemleri ekler foto atarım. güncelleme istersen yazarsın atarım dosyaları iyi forumlar.

fullclient ve srcleri virüs totalde taratılmıyor
256 mb sınırını aşıyor
buda Kaspersky Security Scan tarattım umarım işini görür
hayırlı kandiller
21.png

2abCZ

teşekkür ederim ekledim Hayırlı Kandiller

Son düzenleme:
sen açta bakalım neler varmış çözelim sunucu orda yatıyor paşa paşa ;) paylaşım için teşekkürler entresan şekilde hoşuma gitti. mehmetin dediği gibi shopsearch ve yansıtma eklenirse kullanılabilir. won yang kısmıda tr ile birebir yapılır al sana server files bölümünden güzel bir files. indiriyorum sistemleri ekler foto atarım. güncelleme istersen yazarsın atarım dosyaları iyi forumlar.

rica ederim insanlar kullansınlarda özeldende mesaj atanlar var şunları yaparım diye eğer paylaşırlarsa benimle bende sizinle paylaşırım sizin güncellemeniz varsa oda olur insanlar faydalanır

ismailapa42; Sorunları yazıyorum herkesin bilip düzeltmesi için problem olmaz umarım yakında çözümleri gelir
1. Theowdan npc görünmüyor
2. MySQL İtem protoya son eklentiler yapılmamış bunlar şu Mavi ejderha gibi ve Bir kaç kostüm(erkek kostümleri)
Bu kadar bulabildim oyun içerisinde daha varsa söyleyin ekleyim listeye yavaştan düzeltelim

Edit : Güncel MySQL paylaşabilir misiniz acaba?

güncel mysqldan kastınız nedir bu filesin son hali şuanda ama bir mysql paylaşacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri