- Konular
- 16
- Online süresi
- 2m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hocam depo ve nesne market açılmıyor bir sıkıntıda o çıktı şimdi.db syseri önce sil sonra iki item al birini depoya koy diğeri envde kalsın sonra oyundan çık oyle temız syser atıver mobılım hepsını okuyamıyorum sıtedede bır garıplık var bır sayfaya atıyor sureklı
@samican38 transmutation ekli değilse ekle ondan olabilir.
Transmutasyon sistemi ekli yazmışsınız sadece filezillaya quest atılmadı demişiniz sanırım quest atıp okuttum ama sıkıntılı transmutasyın penceresi açılmıyor theowahdan kuşak penceresi falan açılıyor depo, nesne market, transmutasyon pencereleri açılmıyor.
- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
Hocam depo ve nesne market açılmıyor bir sıkıntıda o çıktı şimdi.
Transmutasyon sistemi ekli yazmışsınız sadece filezillaya quest atılmadı demişiniz sanırım quest atıp okuttum ama sıkıntılı transmutasyın penceresi açılmıyor theowahdan kuşak penceresi falan açılıyor depo, nesne market, transmutasyon pencereleri açılmıyor.
yazdığına bakarak söyluyorum tamamen sanırım db srcde eksık kodlamalar var sanırım detaylıca bakmak gerek.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güncel
- Konular
- 16
- Online süresi
- 2m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
Ben bundan şunu anlıyorum filesi paylaşan arkadaşlar srcleri bozdu sanırım build atınca neden böyle bir sorun çıkıyor öncesinde sorun yokken buildtten sonra niye sorun çıkıyor halbuki hiçbir sistem eklemesi yapmadan boş bir şekilde build atıp srcleri denemek istedim ama sonuç ortada files kullanılamaz halde benden başka bu sorunları yaşayan varmı?
- Konular
- 35
- Online süresi
- 20h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 244
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- 1,000
- DevLira
- 25
Gün içinde toparlama yapilacaktirBen bundan şunu anlıyorum filesi paylaşan arkadaşlar srcleri bozdu sanırım build atınca neden böyle bir sorun çıkıyor öncesinde sorun yokken buildtten sonra niye sorun çıkıyor halbuki hiçbir sistem eklemesi yapmadan boş bir şekilde build atıp srcleri denemek istedim ama sonuç ortada files kullanılamaz halde benden başka bu sorunları yaşayan varmı?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)