HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Valla kardeşim daha inceleme fırsatım olmadı yani oyuna girip bakamadım mega hesaba cektim eğer müsait olursam pazar inceliyecegim bilgilendiririm@Vulpe3 iş görürmü oguz abi bu files sence ?
mysqol da Sorun var Satıcıya item eklemek istiyorum 1036 - Table 'shop_item'is read only hatası veriyor Yardım edecek varmı ? 

Post kasmak için spam yapmasak pls+++++++++++++++++++++
arkadaşlar lycan karakterinde bineğin yada atın üstünde hızlı gidince oyun geri atıyor bunun sorununun fixini paylaşıcam
fillezilladan /usr/game/core burda bulanan ch1 ch2 ch3 ch4 game99 içindeki configlerde SPEEDHACK_LIMIT_COUNT: böyle bir kod görürsünüz SPEEDHACK_LIMIT_COUNT: 300 yazar siz o 300 [ 700 yaparsanız sorun çözülüyor ] bunu tüm configlere yapıp reboot atarsanız sorun çözülür
fillezilladan /usr/game/core burda bulanan ch1 ch2 ch3 ch4 game99 içindeki configlerde SPEEDHACK_LIMIT_COUNT: böyle bir kod görürsünüz SPEEDHACK_LIMIT_COUNT: 300 yazar siz o 300 [ 700 yaparsanız sorun çözülüyor ] bunu tüm configlere yapıp reboot atarsanız sorun çözülür
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)