- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gerçek şu ki .. Çok düşündüm udemyde bulunan bu paralı olan kursu paylaşmayı düşünüyorum . Kimse de bana gelmesin farklı fistan nedenlerle .
Bence gayet güzel olacağını düşünüyorum. İlk Olarak " C++ Programlama " Adında paralı olan bir kursu sizlere bedavaya sunacağım. Herkesin faydalanabilmesi ve yararlanabilmesi açısından böyle birşeyi uzun süredir düşünüyordum. Ve artık kararımı verdim.
Bu sayede kendinizi geliştirmekle kalmayacaksınız belki ileride bu dil ile ilgili bir meslek sahibi bile olabileceksiniz.
Bunuda diyorum ve konuyu daha fazla uzatmadan elimde bulunan kursu sizlerle paylaşıyorum.
Link kırılmıştı ve ben yeniden paylaşıyorum .
Bence gayet güzel olacağını düşünüyorum. İlk Olarak " C++ Programlama " Adında paralı olan bir kursu sizlere bedavaya sunacağım. Herkesin faydalanabilmesi ve yararlanabilmesi açısından böyle birşeyi uzun süredir düşünüyordum. Ve artık kararımı verdim.
Bu sayede kendinizi geliştirmekle kalmayacaksınız belki ileride bu dil ile ilgili bir meslek sahibi bile olabileceksiniz.
Bunuda diyorum ve konuyu daha fazla uzatmadan elimde bulunan kursu sizlerle paylaşıyorum.
Link kırılmıştı ve ben yeniden paylaşıyorum .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dipnot:
Şuan biraz işim var oyüzden virüstotal bekleyebilir. Veyahutta indirenleriniz sonucu burada paylaşırsa konuya eklerim.
Şuan biraz işim var oyüzden virüstotal bekleyebilir. Veyahutta indirenleriniz sonucu burada paylaşırsa konuya eklerim.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bunlarla insan bildiğini unutur
- Konular
- 38
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 960
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 10,488
- DevLira
- 39
Konu tekrar açıldı.
Son düzenleme:
- Konular
- 295
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,567
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 3,461
- DevLira
- 21
++
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Link tekrardan konuya eklendi , Bilginizelink bozuk
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)