Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Erkek arkadaşımı rezil ettim

defneuysal

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 8 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
7
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar herkese merhaba,
Geçen gece erkek arkadaşımla yoğunnn ısrarlarım üzerine bir akşam yemeğine çıktık. Ben hep neden 2 sevgili gibi takılmıyoruz da askerlik arkadaşı gibi dolanıyoruz diye söyleniyordum. O da daralmış olacak ki, şık bir yerde yemeğe çıkardı beni. Tabi odun adama ne yapsan olmaz. Şık bir yer de olsa, salaş bir yer de olsa yaşanacak romantizmin içine eder. Ben ince bir çorap giydim. Benim odun, bunu görünce yok çok açık giyinmişsin yok bilmem ne baştan moralimi bozdu. Neyse dedim bu gecenin tadı kaçmasın. Konuyu kapattım.
Gittim oturdum yerime. Yemek siparişi vereceğiz tam, ağzımı açmak üzereyken bu adam lafa girip benim yerime de siparişi vermesin mi!! Ay dedim odun ya ne anlar ki kadına öncelikten. Neyse yine moralimi bozmadım hala salak gibi gülücükler saçıyorum ki konuyu değiştireyim diye onun için bakındığım erkek trençkot modelleri konusunu açtım. Adamın ilk söylediği söz şu oldu: sakın bana sormadan alma.
Ben tabi artık sinirlerim tepeme çıktı ayağı kalkıp bağırmaya başladım. Ama bu nasıl panikledi size anlatamam. Susmam için elinden geleni yapıyor ama benim artık gözüm hiçbir şey görmüyor. Şurama kadar geldi diytorum yetti odunlukların. Birazcık sevgi istedim falan ağzıma ne gelirse tüm mahrem duygularımı döktüm dışarı. Herkes bize bakıyor ama hiç umrumda değil. En son bu tutup kolumdan dışarı çıkardı beni. Suratıma senden ayrılıyorum diye bağırıp çekip gitti.
Bugün bir hafta oldu. Zerre kadar üzülmüyorum. Kendisi pişman olmuş duyuyorum ama valla bu onun kendi sorunu.Ondan o kadar nefret ediyorum ki size anlatamam. Siz siz olun kızlar, sakın taviz vermeyin. Gururunuzun incindiği yerde siz de incitin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Dış bağlantı linki paylaşmak yasaktır. Linkler kaldırıldı.

Bizim milletten zeka fışkırıyor yemin ederim ya :D:bolt:

Anlıyorum...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri