Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satışını artık yapmıyorum

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hayırlı satışlar :)

Güzel Tasarım Elinize Saglık
Sadece Resimler Yapay görünüyor değiştirilerek metin2 uygun seklılde yapılırsa daha güzel olur..
iyi forumlar..

Güzel Tasarım Elinize Saglık
Sadece Resimler Yapay görünüyor değiştirilerek metin2 uygun seklılde yapılırsa daha güzel olur..
iyi forumlar..
Hangi resimler acaba

TurkmmoCrazyAlkan.png

Merhabalar, Başlık'da belirttiğim gibi özel bir müşteri için yazdığım ve daha sonra geliştirdiğim ve hala geliştirmeye devam ettiğim market panelini tanıtacağım.

ZO6Dqk.png

Oyun içinden Görüntü
ZO6Vd0.png

Panel Bilgisayar Mobil ve Tablet boyutlarına uygundur. Bu yüzden oyun içi uyumlu bir boyuttadır. her şeyi hile olarak gören hile korumaları kullanmadığınız sürece oyun için'de kullanmanız mümkündür. Çünkü javascript kodlarını bile hile anlayan saçma hile korumaları var.

PANEL ÖZELLİKLERİ

- Eklenen ürünler'de efsunsuz,5 efsunlu,7 efsunlu Seçenek imkanı.
- Script tamamen ajax ile işlem yapmaktadır.[Sayfa yenilenmeden işlemleri hızlıca yapmanızı sağlar]
- Marketten alınan veya girilen kuponların kullanıcıya özel listelendiği döküman sayfası
- Scripte özel kupon sistemi
- Scripte özel haberler sistemi
- Scripte özel duyurular sistemi
- Scriptiçi ürün arama imkanı
- Ürünlerde kategori sistemi
- Efsun sistemi
[Oyuncu aynı efsunu 2 kere seçemez
efsunları siz belirlersiniz her efsun için efsun değerini yönetim panelinden ayarlıyorsunuz]

- Özel ödeme sistemi buna detaylı deyineceğim.

Kısaca özellikleri bu şekildedir. Ödeme Sistemine deyinmek istiyorum.

Ödeme Sistemi Nedir?

Bu ödeme sistemi çok farklı bir mantık ile çalışan bir sistemdir. 2 Farklı ödeme tipi sunuluyor
oyuncuya havale/eft ve diğer olarak havale/eft kısmı benim kodlamış olduğum özel sistem diğer olarak ödeme tipi
ise paywant vb. eklenletileri kullanmak isterseniz onu ekleyebileceğiniz bir sayfadır.

POd5qN.png

HAVALE/EFT Sistemi Nasıl Çalışıyor?

Burda resimli şekil'de anlatım yapacağım havale/eft seçeneğini seçtiğiniz zaman
Qp5RZZ.png

Resimde gördüğünüz gibi paketleri listeleyecektir. Bu paketleri yönetim panelinden siz ekleyeceksiniz.
Fırsat Ürünü ve normal ürün olarak seçenek de bulunuyor 2 farklı sistem yazdım bu kısım da
Hazır paketler sistemi sizin belirlediğiniz sabit ep ve sabit fiyatta paketleri listeler oyuncular bu paketleri değiştiremez belirlediğiniz paketi alır 2 inci sistem ise Kendin belirle sistemi bu sistem'de örnek olarak resim de verdim belli bir ep miktarı ve tr karşığını belirliyosun oyuncular kaç adet almak istiyor ise formu doldurup paketi seçiyor aldığı adet sayısında fiyat toplanıp oyuncu ya şu şekil'de bir soru soruluyor
V3OlPB.png

Oyuncu hayır dediği zaman işlem iptal ediliyor kabul eder ise dekont oluşuyor ve oyuncuya dekont önizleme olarak gösteriliyor
o65AkR.png

Bu dekontta oyuncuya özel ve pakete özel bir havale kodu oluşuyor satın aldığı paketi ücretini gösteriyor
ve altta hesap numaraları listeleniyor bu hesap numaralarını da yönetim panelinden ekliyosunuz yani bir dosya açıp editlemeniz gerekmiyor herşeyi yönetim panelinden yapıyosunuz.
Altta kullanıcıya şu mesaj veriliyor;
'Yukarıda belirtilen hesap numaralarına aldığınız paket ücretini ödeyerek ve açıklama kısmına havale kodunu yazarak gönderin gönderdikden sonra destek sistemine yazmanıza gerek yoktur. Açıklama kısmına havale kodunu girmeden gönderdi iseniz Havale kodunuz ve ödediğinize dair dekont ile beraber destek sisteminde Ödeme Bildirimi; kategorisine talep oluşturun.'

Bu sistem sayesinde müşteri ile yüz yüze gelmenize bile gerek kalmıyor ve paywant vb. ödeme sistemlerine %10 ila %30 arasında bir kear vermekten de kurtulmuş oluyorsunuz.

Bu oluşan dekont 1 seferliğine gösteriliyor bu dekontu görmek ve durumu hakkında bilgi sahibi olmak için'de sol üstte bulunan dekont butonuna tıkladığı zaman kullanıcının aldığı ürünler için oluşan dekontların listesine ulaşabilecektir.
6yBZa3.png

Bu kısım da şipariş durumu hakkında bilgi sahibi olması da mümkün dekontu listelemek için işlem kısmında turuncu renk'de gördüğünüz önizleme butonuna tıklayarak aynı dekontu önizleyebilir
2Ed2oO.png

yanlışlık ile veya deneme amaçlı dekont oluşturdu bunu iptal etmesi'de mümkün siyah renkli silme butonuna tıklayarak'da bu işlemi iptal etmesi mümkündür.

Ödeme sistemi bu şekilde söylememe gerek yok zaten anlamışşınızdır ama genede altından geçeyim herşeyi yönetim panelinden yaptığınız için bu oluşan dekontları'da yönetim panelinden göreceksiniz. Ve yaptırım'da bulunabileceksiniz.

KUPON SISTEMI

Kupon sisteminde 2 farklı ödül tipi vardır ejderha parası[EP] ve ejderha markası[EM] olarak sizin belirlediğiniz türde ve değer'de 16 haneli sadece rakamlardan oluşan bir kupon kodu oluşacaktır.
Bu kupon kodunu kupon sistemine tıkladıktan sonra
WGzVyL.png

16 haneli kupon kodunu girerek ödülü alacaktır. Aynı kupon 1 kere kullanılabilir 1 defalık kuponlardır bunlar siz bu kuponu tekrar aktif edebilir veya değerini değiştirebilirsiniz bunları yönetim panelinden yapacasınız.

URUN SISTEMI

2 Farklı ürün sistemi bulunuyor firsat ürünleri ve normal ürünler olarak fırsat ürünlerin de indirim uygulayabiliyorsunuz. girdiğiniz indirim % üzerinden hesaplanır yani 10 eplik bir ürün ise 10 indirim değeri girerseniz 10% bir indirim uygular ve 9 ep olur ürünün fiyatı kullanıcı oyuncu bu indirimi görebilir orjinal fiyatı yeni fiyatı şeklinde.

Son olarak bir kaç resim ekleyeceğim

Market anasayfası bu şekildedir

nJdAvB.png

Kategoriler urunler fırsat ürünleri ve arama yaptığınız zaman listenecek ürün listesi bu şekildedir
1GbY95.png

Ürün detay sayfası
rJ4gqP.png

Ürün detayı 7 efsunlu satın al sekmesi;
V3OlZj.png

Ürün detayı 5 efsunlu satın al sekmesi;
lbXkog.png

Ürün detayı efsunsuz satın al sekmesi;

qJ0Y9Q.png

Admin panelinden bir tane resim atıcam ürün ekle ve ürün düzenle aynı zamanda ürün listele sayfasının görünümünü ilk olarak Ürün listesi
lbX7kl.png

Ürün ekle
nJd7A1.png

Ürün Düzenle
V3OVlq.png

Diğer sayfalarda bu ve benzeri şekildedir admin'de farklı olan bir kaç sayfa var örnek satın al sayfası
7yJkbm.png

Arkadaşımız gerçekten yaptığı her işin hakkını veren işinin bilincinde vede tasarladığı her proje sağlam vede güvenlidir rahatlıkla güvene bilirsiniz ....

Kendisi sizin her türlü projenizi en kısa zamanda en kaliteli vede güvenilir bir şekilde yazıp sizlere teslim edeceğinden kendi adıma hiç şüpem yok

işini yaptıktan sizlere teslim ettikten sonrada projenin arkasında durur ve çıkacak problemlerde en kısa zamanda

Son düzenleme:
guzel duruyor basarilar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri