- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 18
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
Ben Metin2 pvp'lerde video çekmek istiyorum, bunun için bandicam ve fraps denedim.
Asıl sorunum şu ki bandicam ve fraps benzeri programları açar açmaz metin2 takılmaya kasmaya başlıyor. Hele ki daha kayıt butonuna bile basmadım gerçi bassam da yine aynısı oluyor.
Koskoca Call of Duty Infinite Warfare'da 70-80 fps alıyorum kayıt butonundayken, ama Metin2'de takılma yaşıyorum zaten fps ekranı yakalamıyor yani sol ustte fps sayacı çıkmıyor. Herşeyi denedim ekran kartım bile güncel. Ve şunu not geçeyim video çekme sorununu pvp serverlarda yaşıyorum.
Ekran kartı özelliklerim:
COD FPS SAYACI GÖRÜNTÜM:
Lütfen bir bilginiz var ise sorunu halletmemde yardımcı olur musunuz?
Ben Metin2 pvp'lerde video çekmek istiyorum, bunun için bandicam ve fraps denedim.
Asıl sorunum şu ki bandicam ve fraps benzeri programları açar açmaz metin2 takılmaya kasmaya başlıyor. Hele ki daha kayıt butonuna bile basmadım gerçi bassam da yine aynısı oluyor.
Koskoca Call of Duty Infinite Warfare'da 70-80 fps alıyorum kayıt butonundayken, ama Metin2'de takılma yaşıyorum zaten fps ekranı yakalamıyor yani sol ustte fps sayacı çıkmıyor. Herşeyi denedim ekran kartım bile güncel. Ve şunu not geçeyim video çekme sorununu pvp serverlarda yaşıyorum.
Ekran kartı özelliklerim:
COD FPS SAYACI GÖRÜNTÜM:
Lütfen bir bilginiz var ise sorunu halletmemde yardımcı olur musunuz?
- Konular
- 1,899
- Online süresi
- 49175s
- Reaksiyon Skoru
- 1,217
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 354
- TM Yaşı
- 15 Yıl 21 Gün
- MmoLira
- -305
- DevLira
- 0
Camtasia Studio denemeni önerebilirim dostum
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 18
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Az önce indirdim denedim yine aynı hikaye oluyor :/Camtasia Studio denemeni önerebilirim dostum
- Konular
- 1,899
- Online süresi
- 49175s
- Reaksiyon Skoru
- 1,217
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 354
- TM Yaşı
- 15 Yıl 21 Gün
- MmoLira
- -305
- DevLira
- 0
Çözüm buldunuz mu dostum farklı programlar önerebilirim ki çözüm bu olacaktır benceAz önce indirdim denedim yine aynı hikaye oluyor :/
- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 170
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Son olarak OBS dene. Piyasadaki şüphesiz en iyi video kaydetme yazılımı. Pencere yakalama modu gibi farklı modlarını da dene. Problem DirectX sürümüyle alakalı olabilir. Eski DirectX sürümlerini ve Microsoft Redist. Paketlerini yüklemeyi de ihmat etme.