Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Won Sistemi Official Sorunlari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Alchemy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Eğer Sorunlari Çözen Olduysa Yorum olarak Atarlarsa Herkes ariyor
Mod'Lardan Ricam Konunun Bu Bölümde Kalmasi
Won Sistemi:Link

Won Envanterde Gözükmüyor Navicatta Gözüküyor Depocudan Dönüştürünce Won Yang Yapiyor Yanliz envantere bir türlü gelmedi sysserde yok hiç biyerde 0 won yazıyor sürekli

ÇÖZÜLDÜ HD SCREENSHOT

======================================

Ticaret Ekrani 0 Yang Won Gözüküyor

Çözüldü HD ScreenShot

Lonca Yatırım - Enerji Basmada Wonda Cıkıyor

Çözüldü ScreenShot

Çözüm

Son düzenleme:

Evet kendimi trollüyorum... Devoloypırrr bey..
Eee ? Yenisini değer verip eklemişim doğru yere ? Eskisini silmemişim sadece ?
Düzeltmişmiyim? -Evet. Kendisi görüp silmeyecekmi ? Silecek. Sorun varmı ? Yok ? Ama sen illa birilerine yardım edenlere bi b.k atmaya çok meraklısın
Ağzınızda şu "develoypır" kelimesini lolipop gibi yalamayın çok biliyorsan ben yazmadan once gidip yardım etseydın attıgım dosyaları merakla incelemek yerine :p

Eee ? Yenisini değer verip eklemişim doğru yere ? Eskisini silmemişim sadece ?
Düzeltmişmiyim? -Evet. Kendisi görüp silmeyecekmi ? Silecek. Sorun varmı ? Yok ? Ama sen illa birilerine yardım edenlere bi b.k atmaya çok meraklısın
Ağzınızda şu "develoypır" kelimisini lolipop gibi yalamayın çok biliyorsan ben yazmadan once gidip yardım etseydın attıgım dosyaları merakla incelemek yerine :p

:) Tamam devoleypır bey size belirttiğim o yanlışınızdı ama siz inatla görmezlikten geliyorsunuz ayrıca bu sorunu tek yaşayan bu arkadaş değil daha önce bir kaç kişidede vardı neyse siz takılın çok bilmiş havanızla beni tanıyan yaptığım işlerle iyi tanıyor sadece hesabım farklı kapişşş;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)