Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Forum sitesi yaptırmak istiyorum

Muhammet Emin Demir

Çılgın Türk
TM Üye
Konular
41
Çözüm
1
Online süresi
6m 24s
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
94
MmoLira
112
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bana renkli güzel dikkat çekici, güzel içerikli bir forum sitesi yapabilecek varmı? Varsa ücretler ne kadara patlar? Bir liseye forum sitesi kurmayı planlıyoruz, gelişmiş bir site olmalı. Türkçe olmalı, güzel bir yönetixi paneli olmalı, rütbeler olmalı rütbeleri beğeni sayısına görw artmalı rütbelerin isimlerni kendimze göre değiştirebilmeli sitedekiher yapılan şeyi kolaylıkla değiştirebilmeliyim. Siteden bir kazanç sağlanmayacaktır o yüzden ufak rekşam alanları dışında büyük reklama gerek yoktur o alanlardada duyuru yapılacaktır yani ona göre dizayn edilmeli. Sitedeki herşeyigerektiğinde bizim deiştirmemiz kolay olmalı böyle bir site nekadara patlar? Hazır siteyi benim istediklerime göre uyarlayıp piyasadan benzersiz yapabilcekseniz 0 dan kodlamaya gerekte yok. FİYATI NE KADAR OLUR YAPABİLCEK VARMIDIR?

bana renkli güzel dikkat çekici, güzel içerikli bir forum sitesi yapabilecek varmı? Varsa ücretler ne kadara patlar? Bir liseye forum sitesi kurmayı planlıyoruz, gelişmiş bir site olmalı. Türkçe olmalı, güzel bir yönetixi paneli olmalı, rütbeler olmalı rütbeleri beğeni sayısına görw artmalı rütbelerin isimlerni kendimze göre değiştirebilmeli sitedekiher yapılan şeyi kolaylıkla değiştirebilmeliyim. Siteden bir kazanç sağlanmayacaktır o yüzden ufak rekşam alanları dışında büyük reklama gerek yoktur o alanlardada duyuru yapılacaktır yani ona göre dizayn edilmeli. Sitedeki herşeyigerektiğinde bizim deiştirmemiz kolay olmalı böyle bir site nekadara patlar? Hazır siteyi benim istediklerime göre uyarlayıp piyasadan benzersiz yapabilcekseniz 0 dan kodlamaya gerekte yok. FİYATI NE KADAR OLUR YAPABİLCEK VARMIDIR?

Kurulabilir

sana yapabilirim
frmmax.com ( Vbulletin sürümü kullanmaktadır tasarım bana ait )
8el.org ( vbulletin sürümü kullanmaktadır tasarım bana ait )

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri