- Konular
- 41
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 6m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bana renkli güzel dikkat çekici, güzel içerikli bir forum sitesi yapabilecek varmı? Varsa ücretler ne kadara patlar? Bir liseye forum sitesi kurmayı planlıyoruz, gelişmiş bir site olmalı. Türkçe olmalı, güzel bir yönetixi paneli olmalı, rütbeler olmalı rütbeleri beğeni sayısına görw artmalı rütbelerin isimlerni kendimze göre değiştirebilmeli sitedekiher yapılan şeyi kolaylıkla değiştirebilmeliyim. Siteden bir kazanç sağlanmayacaktır o yüzden ufak rekşam alanları dışında büyük reklama gerek yoktur o alanlardada duyuru yapılacaktır yani ona göre dizayn edilmeli. Sitedeki herşeyigerektiğinde bizim deiştirmemiz kolay olmalı böyle bir site nekadara patlar? Hazır siteyi benim istediklerime göre uyarlayıp piyasadan benzersiz yapabilcekseniz 0 dan kodlamaya gerekte yok. FİYATI NE KADAR OLUR YAPABİLCEK VARMIDIR?
- Konular
- 20
- Online süresi
- 5d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 558
- DevLira
- 0
bana renkli güzel dikkat çekici, güzel içerikli bir forum sitesi yapabilecek varmı? Varsa ücretler ne kadara patlar? Bir liseye forum sitesi kurmayı planlıyoruz, gelişmiş bir site olmalı. Türkçe olmalı, güzel bir yönetixi paneli olmalı, rütbeler olmalı rütbeleri beğeni sayısına görw artmalı rütbelerin isimlerni kendimze göre değiştirebilmeli sitedekiher yapılan şeyi kolaylıkla değiştirebilmeliyim. Siteden bir kazanç sağlanmayacaktır o yüzden ufak rekşam alanları dışında büyük reklama gerek yoktur o alanlardada duyuru yapılacaktır yani ona göre dizayn edilmeli. Sitedeki herşeyigerektiğinde bizim deiştirmemiz kolay olmalı böyle bir site nekadara patlar? Hazır siteyi benim istediklerime göre uyarlayıp piyasadan benzersiz yapabilcekseniz 0 dan kodlamaya gerekte yok. FİYATI NE KADAR OLUR YAPABİLCEK VARMIDIR?
Kurulabilir
- Konular
- 936
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 2,664
- Altın Konu
- 295
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 731
- DevLira
- 0
sana yapabilirim
frmmax.com ( Vbulletin sürümü kullanmaktadır tasarım bana ait )
8el.org ( vbulletin sürümü kullanmaktadır tasarım bana ait )
frmmax.com ( Vbulletin sürümü kullanmaktadır tasarım bana ait )
8el.org ( vbulletin sürümü kullanmaktadır tasarım bana ait )