farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İstifa sorusuna ne yanıt verdi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurguven123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 87

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

kocaman-DepoPhotos_15856609.jpg

teknik direktörü , 4-1 biten Sivasspor maçının ardından konuştu ve takıma kazanma karakterinin geldiğini söyledi.

'ın açıklamaları şöyle:
"Üstünlük sağladıktan sonra gel-gitler başlıyor ve golü yiyoruz. Sezon başından beri hep böyle oluyordu. Bugün de bunun benzeri olmasına rağmen 1-1'den sonraki süreçte isteme ve kazanma karakterinin takıma geldiğini gösterdik.
Bunu Antalya maçında da yapabilirsek sonraki süreçte bazı şeyler daha da kolaylaşacak."

"Soldado adına çok sevindim. Bir kere iyi bir karakter. Çalışmayı seviyor, arkadaşlarıyla arası iyi. Müthiş bir kariyeri var. İhtiyacı olan şey gol atmak ve özgüven yakalamaktı. Umarım bundan sonrası için iyi olur. Uzun yıllar ben de oynadım, forvet oyuncuları gol atamayınca vuruşları, özgüvenleri etkilenir. Umarım bu hem kendisi hem de takımımız adına kırılmıştır."
'İstifa' sorusuna yanıt!

, basın toplantısında ise geçtiğimiz günlerde yaşanan çalkantılı süreçle ilgili şöyle konuştu: "Basın toplantısı yapmayı düşündüm. Ancak Salı günü ve sonrasında süreci olağan seyrine bırakmaya karar verdim ve geri çekildim. Duygularım ve düşüncelerim netti. İki şey öne çıktı. Biri Alanya maçından sonra yaptığım açıklama. İkincisi de, zor bir dönemde bir işe bırakmışken, her şeye rağmen sonuna götürme durumu... alı günü milli takım boşluğuydu. 9 oyuncu vardı ve hiçbir şey olmamış gibi, oyunculara hiçbir şey söylemeden devam ettim. Söyleyecek bir şey yok, doğrusu bu. Olağan seyrine bıraktım."
Deneyimli teknik adam, tekrar istifa etme ihtimalinin olup olmadığı yönündeki soruya ise, "Gelecekle ilgili altından kalkamayacağım bir cümle kurup, zor duruma düşmek istemiyorum." şeklinde yanıt verdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri