- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 52
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaslar benim alanim world of warcraft server suan devam etmekde oldugum server
ama ben ek olarak metin 2 server acmak istiorum
bana saglamm profesional anliyan metin2 den birisi lazim serveri kuracak oyunu yonetecek
turkler sadece yonelik degil benim server 10k lik yer var cms sini kolay onu kendimde kodlarim
veya hazir kulaniriz donate paneli olcak
acikcasi kendime ortak ariorum sunucum benden gerisi onda
belcikada kaliorum sunucu almanyada da
ama ben ek olarak metin 2 server acmak istiorum
bana saglamm profesional anliyan metin2 den birisi lazim serveri kuracak oyunu yonetecek
turkler sadece yonelik degil benim server 10k lik yer var cms sini kolay onu kendimde kodlarim
veya hazir kulaniriz donate paneli olcak
acikcasi kendime ortak ariorum sunucum benden gerisi onda
belcikada kaliorum sunucu almanyada da
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 52
- DevLira
- 0
hocam selamlar öncelikle elimde tamamen bana ayit uzun ömürlü bir proje var kendım sunucu alıp acmak istiyordum ama haliyle çalısma saatlerim uyumlu degil istersen sana files destegi yönetim destegi sunarım sunucun varsa
iyi gunler kardesim yanliz sorun sudurki ben metin2den hic anlamam dolasiyla yani oyun ici yardimim falan olmaz
wow serverimle ilgileniom anca
- Konular
- 34
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 161
- DevLira
- 0
metin2 konusunda süpen olmasın sunucunu degerlendirmek istersen bende host domain hersey varsadece sunucum yok !iyi gunler kardesim yanliz sorun sudurki ben metin2den hic anlamam dolasiyla yani oyun ici yardimim falan olmaz
wow serverimle ilgileniom anca