Herkese İyi Forumlar.
Bu Konu Bir çok kez paylaşıldığını biliyorum ama paylaşılan konular yeterlilik sağlamamış ve eksik py dosyaları verilmiş örneğin ;
Npc Guileri 80 Slot oluyor fakat ;
Oyuncu Pazar Açtığında 40 Slotlu bir gui görebiliyorsunuz bunun için detaylı anlatım ve sorunsuz dosya paylaşımı gereğini duydum yine de bir teşekkürü çok görmeyin.
Not : Offline Shop ' Kullanmadığım için ' onun py si yok ve paylaşamadım, bilginize...
Not : PY Dosyaları ( Root'a atılacaktır yazmişim, Uiscript.epk ' ye atilacaktir. Bilginize )
----------------------------------
Bu Konu Bir çok kez paylaşıldığını biliyorum ama paylaşılan konular yeterlilik sağlamamış ve eksik py dosyaları verilmiş örneğin ;
Npc Guileri 80 Slot oluyor fakat ;
Oyuncu Pazar Açtığında 40 Slotlu bir gui görebiliyorsunuz bunun için detaylı anlatım ve sorunsuz dosya paylaşımı gereğini duydum yine de bir teşekkürü çok görmeyin.
Not : Offline Shop ' Kullanmadığım için ' onun py si yok ve paylaşamadım, bilginize...
Not : PY Dosyaları ( Root'a atılacaktır yazmişim, Uiscript.epk ' ye atilacaktir. Bilginize )
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence de çok güzel yere dokunmuşsun. Bu konuyla ilgili yeni arkadaşlarımızın kafasında soru işaretleri olabilir ,paylaşım için teşekkürler.
Bence de çok güzel yere dokunmuşsun. Bu konuyla ilgili yeni arkadaşlarımızın kafasında soru işaretleri olabilir ,paylaşım için teşekkürler.
Benim gibi
, Ben teşekkür ederim.Npcler 80 pazarlarlar 40 mı oluyor ?
Hayır kardeş bahsettiğim, Forumda daha önce paylaşılanlar yeterli ve detaylı değildir onları eklediğin zaman ( Npc ve pazar 80 oluyor normal pazar açtığında o açılan gui(pencere) 40 oluyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)