Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Uzaktan Destek Araçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilyascanli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 321

ilyascanli

Level 8
Fahri Üye
Konular
646
Online süresi
34m 25s
Reaksiyon Skoru
166
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
197
MmoLira
-49
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hepinize merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere TeamViewer adlı uygulama gibi çıkarılmış diğer uygulamalar hakkında bilgi vereceğim.
Bu tarz uygulamalar kişi bilgisayarının ekranının başka bir kişinin ekranına yansıtılarak müdahale etmesine olanak sağlayan uygulamalardır.
rJNJ71.png

1. TeamViewer :

Windows, Mac, Linux, Chrome OS, Android, İOS, Windows APP, BlackBerry
Yukarıda yazan işletim sistemleri, telefon sürümlerinde program stabil olarak çalışmaktadır.
Kısacası programımız, kendi bilgisayarınıza uzaktan bağlanmanız veyatta bir başka bilgisayarın sizin bilgisayarınıza uzak bağlantılar sayesinde erişmesine neden olmakta. Toplantılarda, iş teknik desteklerinde vb. konularda kullanabileceğiniz bu program bilgisayarınızdan çok yer almayacaktır. Kurulumu ise kullanımından daha basittir.
A) İndirdiğiniz TeamViewer_Setup.exe adındaki dosyayı açınız.
a1N17B.png

Tıkladığınızda karşınıza çıkan ekrandan, Kur ve Kişisel/Ticari Olmayan Kullanım butonlarına tıklayarak sağ alt köşede bulunan Kabul et - bitir butonuna basınız.
rJNJG1.png

Evet sonunda kurulumumuz başladı. Artık tek yapmanız gereken, arkanıza yaslandıp %100 ünü doldurmasını beklemektir.
Buda yaklaşık 20 ila 50 saniyenizi alacaktır.
7y1yja.png

Programımız kuruldu ! Şimdi ise İD ve ŞİFRE yazan yeri bağlanmasını isedğiniz kişiye verebilir bağlanmalarına olanak sağlayabilirsiniz. Bununla beraber hesap oluşturabilir veyatta kendi şifrenizi kendiniz oluşturabilirsiniz...

a1N16B.png

9DrDOO.png

2. Ammy Admin :

Windows, Linux ve FreeBSD işletim sistemlerinde çalışmaktadır.
Diğerlerine oranla çok düşük bir boyutta olan bu uygulamamız gerçekten güzel işlemler yapmamıza olanak sağlıyor.
TV tarzı programların kurulumu ve kayıt problemleriyle uğraşmaktansa direk indirip kullanabileceğimiz bir programdır.
A) Uygulamayı indirin ve açın.
JOzOmE.png

Evet bazılarınız bu nasıl bir anlatım diyor duyabiliyorum. Ammy Admin uygulaması kurulum gerektirmeden sizi rahatlatacak direk olarak uygulama arayüzüne giriş yaptığınız. Lisanssız kullanımını ücretsiz sunan bir uygulamadır. Açtığınızda kullanıcı adı ve şifrenizi karşı tarafa vermeniz yeterli olacaktır.
unnamed.png

a1N16B.png

Alpemix.png

3. Alpemix :

Windows, Android, İOS, Mac OS X (Beta-2)
Yukarıdaki işletim sistemlerinde çalışan programımız AMMY ADMİN tarzında kurulumu basit, yükleme gerektirmeyen. Hızlı ve pratik bir alan sağlıyor. Bu uygulamamızın boyutunun 850 KB olmasıda ayrı bir ihtişam ve iddia sunuyor.
A) Dosyayı indirin ve açın.
Evet, AMMY ADMİN uygulamasında da yazdığım gibi indirdiğiniz uygulamayı açın ve başlata basın. Daha sonrasında kullanıcı adı ve şifrenizi vererek uygulamayı kullanmaya başlayın !
screenshot1.jpg

a1N16B.png

anydesk_server_listesi.png

4. Any Desk :

Microsoft Windows ( XP, 7, 8, 10 ) sürümlerinde çalışan bu program ücretsiz sürümünde kısıtlamaları fazla olan bir
uygulamadır. Diğer uygulamalara oranla açıkcası ben paracı olduklarını düşünüyorum. Evet bir firma para kazanacaktır fakat ufak bir programı da +250 TL'ye satmakta bence akıl karı değildir.
AnyDesk_1.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri