- Konular
- 145
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 24d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 501
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 4,301
- DevLira
- 28
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ve ek olarak ben hiç metin2 ile uğrasmadım demedim ben metin 2 ile uğrasmıyorum benil asıl isim kurumsal site yapmak dedim yazdıklarımı çarpıtmak yerine düzgün okur isen anlamakta zorlanmazsın metin 2 ile ilgili daha önce yaptığım scripti'de söyledim sana acp'yi konuyu saptırmak dışında birşey yapmıyosun
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buradaki tarzda admin panelli item shop lu özel bir panel elimde eski versiyonu var fakat elimdeki eski versiyonu hataları çok vede sql dosyaları eksik bu site tarzını tema olarak yapa bilecek yada sıfırdan yapabilecek arkadaşlar varsa elimdeki bütçe 500 TL bilginiz olsun açıkça konuşayım
ben yaparım diyen arkadaş yaparsa bizzat gelip elden parasını teslim ederim
saygılarımla iyi forumlar
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Konu Günceldir arkadaşlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
site tasarımın tarzında aynı özelliklere sahip site tasarımı yapa bilecek arkadaşlar aranmaktadır. kendine güvenen vede bu tasarıma benzer tasarım yapa bilecek arkadaşlar özelden mesaj yazmaları uygun olurSaygılarımla İyi Forumlar
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
ve ek olarak ben hiç metin2 ile uğrasmadım demedim ben metin 2 ile uğrasmıyorum benil asıl isim kurumsal site yapmak dedim yazdıklarımı çarpıtmak yerine düzgün okur isen anlamakta zorlanmazsın metin 2 ile ilgili daha önce yaptığım scripti'de söyledim sana acp'yi konuyu saptırmak dışında birşey yapmıyosun
Sayın Moderetörle aramızdaki sorunları hallettik vede yapmış olduğu sitenin ücretini bugün içerisinde yatırdım teslim ettikten sonra bura,daki konuma teşekkürlerimi sunduktan sonra konu kapatıla bilir.
Saygılarımla İyi Forumla
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)