Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Özel Web Sayfası Yapatırmak İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadirayas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ve ek olarak ben hiç metin2 ile uğrasmadım demedim ben metin 2 ile uğrasmıyorum benil asıl isim kurumsal site yapmak dedim yazdıklarımı çarpıtmak yerine düzgün okur isen anlamakta zorlanmazsın metin 2 ile ilgili daha önce yaptığım scripti'de söyledim sana acp'yi konuyu saptırmak dışında birşey yapmıyosun

Konu Günceldir Arkadaşlar Özel Web Sayfası Yaptırmak Amacım

burdaki sayfanın özelliklerinin aynısı olmalı

buradaki tarzda admin panelli item shop lu özel bir panel elimde eski versiyonu var fakat elimdeki eski versiyonu hataları çok vede sql dosyaları eksik

bu site tarzını tema olarak yapa bilecek yada sıfırdan yapabilecek arkadaşlar varsa elimdeki bütçe 500 TL bilginiz olsun açıkça konuşayım

ben yaparım diyen arkadaş yaparsa bizzat gelip elden parasını teslim ederim

saygılarımla iyi forumlar

Konu Günceldir arkadaşlar site tasarımın tarzında aynı özelliklere sahip site tasarımı yapa bilecek arkadaşlar aranmaktadır. kendine güvenen vede bu tasarıma benzer tasarım yapa bilecek arkadaşlar özelden mesaj yazmaları uygun olur

Saygılarımla İyi Forumlar

ve ek olarak ben hiç metin2 ile uğrasmadım demedim ben metin 2 ile uğrasmıyorum benil asıl isim kurumsal site yapmak dedim yazdıklarımı çarpıtmak yerine düzgün okur isen anlamakta zorlanmazsın metin 2 ile ilgili daha önce yaptığım scripti'de söyledim sana acp'yi konuyu saptırmak dışında birşey yapmıyosun

Sayın Moderetörle aramızdaki sorunları hallettik vede yapmış olduğu sitenin ücretini bugün içerisinde yatırdım teslim ettikten sonra bura,daki konuma teşekkürlerimi sunduktan sonra konu kapatıla bilir.
Saygılarımla İyi Forumla

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri