HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bilgisayar açılmıyor düğmeye basıyorum değişik bir ses çıkıyor durmadan ve bu hata çıkıyor yardım edicek arkadaşları bekliyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bir aygıt sürücüsü yüklemişsin yada güncellemişsin ve yükleme işlemi başarılı geçmemiş.
Bilgisayar açılırken F8 ile güvenli modda başlatıp sistem geri yükle yap bilgisayarın düzgün çalıştığı bir zamana.
Onun dışında diğer sebepler bunlar olabilir (Kaynak:
Bilgisayar açılırken F8 ile güvenli modda başlatıp sistem geri yükle yap bilgisayarın düzgün çalıştığı bir zamana.
Onun dışında diğer sebepler bunlar olabilir (Kaynak:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
)- Son cng.sys ile ilişkili yazılım değişikliğinden (yükleme ya da kaldırma) kaynaklanan, Windows kayıt defterinde bozulma.
- Virüs ya da kötü amaçlı yazılım cng.sys dosyasını ya da ilişkili Windows program dosyalarını bozmuş.
- Yeni Microsoft donanımının ya da cng.sys ile ilişkili donanımın takılmasından sonra donanım çakışması.
- Windows ile ilişkili yazılım ya da sürücü yükledikten sonra hasar görmüş veya kaldırılmış sistem dosyaları.
- cng.sys mavi ekranı zarar görmüş bir sabit diskten kaynaklandı.
- Bellek (RAM) bozulması nedeniyle cng.sys Durdurma Hatası.
İşin içinden yine çıkamazsan bu konudan yaz yine daha detaylı araştırırım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)