raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Black Desert Online Görüşler

CrazyAlkan

Twitch.tv/CrazyAlkan
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
14,630
Online süresi
9h 11m
Reaksiyon Skoru
8,946
Altın Konu
3
Başarım Puanı
708
MmoLira
-6,246
DevLira
0
Ticaret - 100%
7   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar konu altından oyun hakkındaki görüşleri paylaşacağız.

Kendi Görüşlerim:
''Merhabalar, oyunu daha önceden indirdim ve kapalı beta açılışıyla birlikte gece biraz göz atayım diye giriş yaptım.

İlk izlenim olarak Okçu karakteri çok hoşuma gitti, tabi oynamayı beceremedim ve savaşçı açıp 9 levele kadar kastım.

Oyunun grafikleri güzel fakat bana göre çok fazla ayrıntı var çok fazla ağaçlandırma ve çimler bulunuyor bu oyun kalabalık olunca ne yaptığını pek fark edemiyorsun.

Görevleri almak ve tamamlamak biraz sıkıntılı sanırım yada bana öyle geldi epey uğraştırdı.

Özellikle o karakter skil denemeleri tuşlarla birşeyler yapma felan ne uğraştım arkadaş ya :D

Oyunu pek bilmediğim için pek yorum yapmak istemiyorum büyük bir hayran kitlesi var tabi biraz daha oynayıp deneyimlerimi paylaşacağım.

İyi yönleri:
Grafikler güzel
Oynayış güzel

Kötü Yönleri:
Görevler geliştirmeli
Yeni karakterler eklenmeli
Seslendirmeler Türkçe yapılmalı
''

Üyemiz tarafından Gönderilen Görüşler

''Merhabalar bugun ilk birkaç saat oyunu test etme şansı buldum. Bu arada acemilik seviyem bu oyunu pvp serverinde birkaç saat oynadım. Öncelikle oyunun chatinde optimizasyona laf attılar ama harika fps degerleri aldım sehirlerde hafif kasmalar oldu ona yapacak bise yok sanırım. Turkce seslendirme umarım gelir. Ama bir cbtye gore harika bir oyun cikti karsima. Cbt unvan konusuna gelecek olursam 30 lvl olanlara unvan verilecekmis bence en mantıkli olay bu adamlar p2w degiliz lafinin arkasinda duruyorlar yoksa onlar için daha kolay olurdu 200tllik pakete vermek. Katılan herkesin hakkıdır unvan. Okuduğunuz icin teşekkür ederim''

Aslan Seymen isimli arkadaşımızın görüşü
''Yaklaşık 15 yıldır bu tarz oyunları oynadım yani aktif bir player olarak gerçekten bu konuda işinin ehli diyebilirim kendime.
Fakat dün gerçekten soluksuz bir şekilde görevleri yapmama slottan slota koşmama hatta ara sahneleri bile hızlıca atlayıp
devam etmeme rağmen 30 lvl .anca oldum.
Görüyorumki arkadaşlarımız neredeyse 3. karakterlerini bile 30 yapmışlar pratik bilgileri çok yüksek olduğu için nerede
ne yapılacağını gayet iyi biliyorlar böyle bir ödül olacaksa tabiki bu kesinlikle bu arkadaşların hakkıdır (bükemediğim eli öperim)
Anlam veremediğim neden böyle birşey yapıldığı? (Yalan yok düşük paket alan biri olarak) neden bu etkinliklerden üstü kapalı
olarak yararlanamıyorum? Kabaca örnek vermek gerekirse bu yapılan 1 askerin eline tüfek diğerine çakı bıçağı verip "Haydi kapışın
kazanana bir ülke vereceğim" demekten farksız olarak görüyorum
200 tl lik paketi alan bir arkadaş zaten 30 lvl ve gereksinimlerini kısmen karşılıyor.Bunun üstüne daha önceki tecrübelerinide katarak
etkinliğe giden yolu 10 a katlıyor biz daha şeker yulafını nerede yapacağımızı bile bilemezken (Atı alan Üsküdar'ı geçti bile)
1f642.png
:)
Yanlış anlaşılmasını istemem oyunculara tek bir kinayeli lafım asla yok maksadım bu arkadaşlar bir paketi daha ne yapacaklar yoksa
tamamen hırs yapılsın oyuncu çoğalsın tarzında bir çalışmamı bu affınıza sığınarak en azından bundan sonraki etkinliklerde
bizlerede yer verilmesi bizim gibi oyuncularında elinden neler gelebilceğini göz önünde bulundurmaları konusunda birbirimize destek olalım saygılar
''

Hayatım boyun metin2 knight online silkroad wow vb. mmorpg oynamış birisi olarak bdo f/p açısından gayet sağlam bir mmorpg tavsiye ederim

Kesinlikle bence de piyasasaki en kaliteli mmorpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri