noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

AloneDev itraz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DreamFool
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 935
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

*HESAP BENİM DEĞİLDİR ARKADAŞIMINDIR*
@JusiFer @Wyvernn @PracTicLe
dostum ilahmısın silahmı hiç cevap hakkı vermeden tak die banlamak nedir ?
yaptığım proje dll injector niyetine çalışıyor hepinizin bildiği gibi dll injectorlerde 2-3 arası virüs gösteriyor
benim yaptığım exe *DOTNETPACTHER* ile packlendi bu yüzden virüs gösteriyor bunun için bir video çektim visual studiıdan yapılan bir exeyi ilk baş packlemeden tarattım , daha sonra *DOTNETPACTHER* ile packleyip tarattım sonuç sizin konuya attığınız virüs total sonuçlarıyla nerdeyse aynı isterseniz kendiniz bir exe oluşturp *DOTNETPACTHER* ile packleyip deneyebilirsiniz .

@Jusife @Wyvernn @PracTicLe ban kalkıcakmı

İkinci olarak sırf seni şuan kâle alıp yazmamın tek sebebi bu forumda senin gibilerinin gerçek yüzünü göstermek ve kimsenin hakkına girilmediğini kanıtlamak.

Üçüncü olarak karşında ne çocuk var ne cahil. Bu sana son uyarımdır ÜSLUBUNA DİKKAT ET ! Sen kim oluyorsun da ilk önce beni ve arkadaşlarımı sakat diye aşağılamaya kalkıyorsun ikinci olarak sen gene kim oluyorsun da insanlara sakat sıfatını kullanarak aşağılamaya çalışıp sakatlara aşağılık deme hakkını kendinde buluyorsun ?

Kodlama hakkında gram bilgisi olmayan insanlar tutturmuş bir crypter mrypter diyen arkadaşım sen hangimizi tanıyorsun da hangimizin bilgisini sınıyorsun ? Yazılım mühendisliği okuyorum crypter' ında ne demek olduğunu build etmenenin de ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum hiç üzülme.

Çektiğin videoda açtığın virüstotal taramasında atladığın bir nokta var 18/35 oranına sahip yani %50 ve üzeri bu direk bölüm kurallarına aykırı zaten bunu da geçtim konunun içerisinde koyduğun virüstotal taramasında 3/60 oranı var eğer dediğin gibi direk build ettikten sonra DotNetPatcher sebebiyle oluşan bir durum olsa senin yaptığın taramada da yani konuda paylaştığında 20/60 a yakın bir sonuç çıkması gerekir. Zaten konuda paylaştığın virüstotal taraması ile şuan senin gösterdiğinin bile farklı olması demek virüstotal sonuçlarında hile yaptığın anlamına gelir bu da forum kurallarına ve bölüm kurallarına aykırı. Ayrıca açman gereken virüstotal taraması buydu :

https://www.virustotal.com/#/file/8...3e9229f80b4c3baca4fdf5c150d95a6e543/detection

Normal şartlarda .rar taramalarında her zaman .exe taramalarına göre DAHA AZ virüs çıkar bunu hepimiz biliyoruz. Fakat benim tarattığım .rar dosyası 24/60 oranını veriyor yüzdeye vuracak olursak %40 virüslü demek benim tarattığım dosya senin videoda tarattığına gelecek olursak 21/67 yani %31 virüslü gözüküyor neden sen taratınca 67 virüs programından 21 i uyarı verirken ben taratınca 24 tanesi uyarı veriyor ? Virüstotal' de bulunan virüs programlarının veri tabanlarına mı müdahale ediyoruz ?

Konuyu burada kilitliyorum daha fazla uzatmaya gerek yok son kez ve tekrar söylüyorum hesabının banı kaldırılmayacak ayrıca üslubuna dikkat et.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri