shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Metin2Pvp Server Açıyorum Hosting Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShortPallMall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 481
  • Etiketler Etiketler
    metin2 pvp

ShortPallMall

Level 2
VIP Üye
Konular
7
Online süresi
18h 7m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 7 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
66
MmoLira
353
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Daha Önce Metin2 Server Açmadım, Minecraft Serverim Var +150onlineli 32gb dedicadet ve 8 gb vds makina ile idare ediyorum onu ve o onlineye göre o makina ideal ama metin2 de olay farklı biraz online konusunda. Server Emek eski tip 1-99 ve 500-1000 arası online hedefliyorum bu onlineyi kaldırabilecek bir makina kiralıycam vds veya dedicadet hangi hostingi hangi makinayı hangi işletim sistemini ve kaç gb ram önerirsiniz,
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunarım

Merhaba Arkadaşlar Daha Önce Metin2 Server Açmadım, Minecraft Serverim Var +150onlineli 32gb dedicadet ve 8 gb vds makina ile idare ediyorum onu ve o onlineye göre o makina ideal ama metin2 de olay farklı biraz online konusunda. Server Emek eski tip 1-99 ve 500-1000 arası online hedefliyorum bu onlineyi kaldırabilecek bir makina kiralıycam vds veya dedicadet hangi hostingi hangi makinayı hangi işletim sistemini ve kaç gb ram önerirsiniz,
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunarım

Merhaba,

İsteklerinizi verimli bir şekilde karşılayabileceğimizi düşünüyoruz,

Konu: https://forum.turkmmo.com/konu/3589...izmet-ve-sok-fiyatlar-2-ay-alana-3-ay-bizden/

WEB: www.oyunderesi.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri