Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Sürgün Efsunları

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilyascanli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

ilyascanli

Level 8
Fahri Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Konular
646
Mesajlar
3,404
Online süresi
34m 25s
Reaksiyon Skoru
166
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
197
Yaş
30
MmoLira
-49
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

qJvqGZ.jpg


Metin2 Sürgün Efsunları
Merhabalar! Bir neslin eğitim hayatına çomak sokan, eski liselilerin yedek sevgilisi olan Metin2'nin Sürgün Mağarası haritasından bahsetmek istiyorum.
XE6WP5.png

Sürgün Mağarası neresi?
Oyunun final haritası olarak tasarlanmıştır. Hikayeye göre, büyük savaştan sonra kötü ruhlu Beran-Setaou isimli Mavi Ejderha, bu mağaraya hapsolmuştu. Oyuna yaklaşık olarak Şubat 2010 civarında eklenen haritadır. İçerisi Setaou komutanları, Setaou askerleri ve Yeraltı buz canavarları ile doludur, verdikleri hasar son derece yüksektir. Konunun asıl amacı ise bu hasarı nasıl en aza indirgeyeceğimizdir.
Ayz21B.png
zJMRMR.png

Bu bölgeden ne tür eşyalar kazanırım?
Nasıl hasarı en aza indirgeyebileceğimizden bahsetmeden önce buraya neden geliyoruz bundan bahsetmek istiyorum.

Sürgün Mağarasında, harita yapımıyla beraber eklenen Mavi Çelik kombinleri için gerekli eşyalar temin edilebiliyor (Ejderha Pulu, Ejderha Pençesi, Büyülü Tohum, Su Kristali gibi). Ayrıca 75. seviye ortalama/beceri hasarına sahip silahlar da düşürebiliyorsunuz (Şeytan Kanadı Çakram, Havalı Çelik Yay, Aslan Kılıcı, Zehir Kılıcı gibi). Ayrıca 85-95 seviye aralığında en rahat Tecrübe Puanı kazanabileceğiniz bölgedir.

6yNRNl.png
Pekala, bu kadar ön bilgi yeter sanırsam; efsun muhabbetine geçelim!
Bu bölgede savunma çok önemli bir rol oynar. Bu yüzden yanınızda Şaman bulundurmak önemlidir. Eğer bir Büyülü Silah, Güçlü Beden, Ejderha Gücü gibi savunmanızı artırabilecek bir beceri sınıfında değilseniz yanınızda Şaman bulundurmak işinizi çok daha kolaylaştıracaktır.

Bu bölgedeki Setaou komutanları ve askerleri Şeytan sınıfında yer aldığı için Şeytana Karşı Güçlü efsunu gelebilecek her eşyanıza bu efsunu sağlamak hasar açısından önemli bir rol oynayacaktır.

Setaou'lara karşı koruma içinse Oka karşı dayanıklılık, Yakın Dövüş Saldırılarını Bloklama Şansı veBüyüye karşı dayanıklılık efsunlarını tercih etmeniz önemlidir.

Setaou patronları ise Ölümsüz Şeytan tipi yaratıklar olduğundan dolayı patronlara karşı ise Ölümsüzlere Karşı Güçlü ve Şeytanlara Karşı Güçlü büyülemeleri işinize yarayacaktır.

Sürgün Mağarasına girmek için her giriş için bir Kan Taşı'na ihtiyacınız olduğunu unutmayın, iyi forumlar!
 
Yararlı olmuş, şahsen ben bilmiyorum şeytan tipi olduklarını. :) Paso Ölümsüz set dizip gidiyordum. Şimdi daha etkili olacağından eminim. :)
 
Setaou patronlu Ölümsüz tipi yaratıklar değildir, aksine Şeytan tipi yaratıklardır Sürgün Mağarası, Sürgün Mağarası 2. Kat ve Mavi Ejderha Odası için geçerli / yararlı tek bonus Şeytanlara Karşı Güç bonusudur.

Aşağıdaki listede Şeytan Mağarası ve Şeytan Mağarası 2. Kat + Mavi Ejderha Odası yaratıklarına karşı güç bonusları yer almaktadır:

  • Şeytan 89 2 Setaou Mistik
  • Şeytan 93 3 Setaou Okçusu
  • Şeytan 91 2 Setaou Askeri
  • Şeytan 89 1 Setaou Avcısı
  • Şeytan 97 4 Setaou Komutanı
  • Şeytan 95 3 Setaou Yargıcı
  • Şeytan 90 2 Setaou Lideri
  • Şeytan 87 1 Setaou Savaşçısı
  • Şeytan 90 Patron 90 Seviye General
  • Şeytan 95 Patron 95 Seviye General
  • Yok 89 Patron Güçlü Buz Cadısı
  • Yok 97 Patron Beran-Setaou
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst