romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PUBG'ye "Single Player Modu" Gelmeyecek!

sergioneral

enjoy the silence 👌
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Katılım
17 Haz 2010
Konular
3,640
Mesajlar
19,614
Çözüm
54
Online süresi
17d 14h
Reaksiyon Skoru
4,815
Altın Konu
163
TM Yaşı
15 Yıl 12 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
474
Yaş
31
MmoLira
-933
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

category-105.jpg

Playerunknown's Battlegrounds oyununun yaratıcısı Brandon Greene, "Single Player" yani "Tek Oyunculu" mod için zaman olmadığını ve yakın bir gelecekte gelmeyeceğini ifade etti.


Playerunknown's Battlegrounds(PUBG)'nin yaratıcısı Brandon Greene geçtiğimiz gün oldukça büyük sektörel oyun fuarlarından biri olan PAX Australia'da Gamespot'a röportaj verdi. Geçtiğimiz haftalar da Greene'in Reddit'te yaptığı soru cevaplarda, bir soru üzerine ifade ettiği "Tek oyunculu oyun modunu gerçekten keşfetmek isterim" sözü bir süredir oyun sektöründe çalkalanmıştı. Şimdi verdiği röportaja göre bu yakın gelecekte mümkün değil.

Başlarda oyuna altyapı olarak belirledikleri hikayenin, single player yani tek oyunculu mod için oldukça mümkün olduğunu düşündüğünü belirten Greene, bundan dolayı aslında single player bir oyun modu yapmak istediğini, ancak şu an ki planları çerçevesinde buna ayıracak ne zamanı ne de parası olduğunu ifade etti. Öncelikle çok oyunculu modlarına düşündükleri geliştirmeleri yapmalarının daha çok önem arzettiğini de Green önemle belirtti.

a2f975b1b34979d2c7e9abf7db9c9e36ce8e03e2.jpeg

"Bu kadar devasa bir haritadaki 'single player' oyun nasıl olurdu biz hayal edemedik açıkçası"

Yakın bir zamanda Xbox One ve Xbox One X için gerçekleştirecekleri çıkışla ilgili olarak da, PC ve Xbox oyuncularının bir arada oynayabilmesini umut ettiklerini de belirten Greene, bunun nasıl olacağından şimdilik emin olmadıklarını ama resmi çıkışı gerçekleştirdikleri anda platformlar arası oynama seçeneği üzerine çalışacaklarını belirtti.

PUBG'nin Diske Basılarak Xbox One'a Geleceği Doğrulandı!


Hiç beklenmedik bir şekilde patlama yaşayan ve listelerde bir numaraya yükselen PUBG, ilk kez fiziksel ortama aktarılarak Xbox One'a çıkacak.

PC'de inanılmaz bir başarı yakalayan PUBG, hala erken erişim dönemindeyken şimdi de bir Xbox One tanıtımı bekleniyor.

E3 2017 konferansında, Microsoft tarafından yapılan açıklamada PUBG'nin Xbox One için özel konsol tanıtımı olacağı ve 2017'nin sonlarında yapılacağı ifade edilmişti. Hala ne zaman tam olarak konsola çıkacağını bilmediğimiz oyun, üreticisinin Twitter hesabından yapılan açıklamayla konsol oyuncuları tarafından fiziksel bir kopya olarak satın alınabilecek.

3db0f3fc71225ae9952d4c8a6dd0f61772ce010f.jpeg

Microsoft hakkında gelen raporlara göre, firma PUBG'yi Xbox One'a özel olarak daha uzun süre tutmaya çalışıyor. Bu eylemler ile PlayStation 4 başta olmak üzere diğer konsollara oyunun çıkışının ertelenmesi mümkün.

Tüm bunlar olurken, PUBG Steam'de mil taşlarını devirmeye devam ediyor. Bu ayın başlarında anlık olarak 2 milyon oyuncuyu gören PUBG, şu an ise Steam'in istatistiklerine göre 2.2 milyonluk anlık oyuncuyu tavan olarak görmüş durumda.
 
Önce oyundaki tüm sorunları, hataları çözmeleri lazım ki yeni bir mod getirsinler. Bu oyunun bütün hatalarını düzeltmesi derken nereden baksan 5-6 ay daha süresi var.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst