HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba! Açmış olduğunuz [GM Arıyorum] konunuz ile ilgilenmek isterim. Eğer geri dönüş olarak PM atarsanız "Olumlu/Olumsuz" memnun olurum.
- Eğitim öğretim hayatım devam etmekte.
- Bilişim bölümü öğrencisiyim.
- Web dizayn ve Grafik ağırlıklıyım.
- Yaklaşık 8 sene Metin2 oynadım.
- Bir çok kez GM oldum ve reklamcılık yaptım.
- Zamanında kendim de oyuncu olduğum için adaletli olmayı bilen biriyim.
- 18 yaşındayım Metin2 oyun içi GM kodlarından anlıyorum.
- filezilla becerim var, daha önce kendi serverimi kurdum.
- Okula gittiğim için her gün 16.00'da aktif olurum, aktifliğim saat 21.00-22.00 arasında son bulur.
Aşağıdaki tablo hafta sonu oyuna
giriş/çıkış saatlerimi göstermektedir.
[TABLE="class: brtb_item_table"][TBODY][TR][TD]Cumartesi[/TD][TD]11:00[/TD][TD]16:00[/TD][/TR]
[TR][TD]Pazar[/TD][TD]18:00[/TD][TD]23:00[/TD][/TR][/TBODY][/TABLE]
[TABLE="class: brtb_item_table"][TBODY][TR][TD]Cumartesi[/TD][TD]11:00[/TD][TD]16:00[/TD][/TR]
[TR][TD]Pazar[/TD][TD]18:00[/TD][TD]23:00[/TD][/TR][/TBODY][/TABLE]
EĞER UYGUN OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORSANIZ PM OLARAK İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.
Hoşça kalın, Saygılarla;
Byjj
Hoşça kalın, Saygılarla;
Byjj
Reklam işle rinden anlayan aktiflik süresi fazla +18 yaş sınırı olan navicat putty filezilladan anlamasına gerek yok zaten fazlasıyla anlıyan biriyim ama aktif olarak oyunda kalmıyorum çalışıyorum hem oyuna bakıcak hedme reklam yapabilcek arkadaş arıyorum şuan server açık degil daha proje olarak geliştiriyorum. Şuanda kendime açtıgım bir server var ama kimsede sitesi felan filanı yok sadece kendim giriyorum ve düzenleme yapıyorum hazır oldugunu hissettigim zaman piyasa sürücem bu konuda bana yardımcı olması gerekiyor . Maddi olarak destek istemiyorum maddi işlerlede kendim ilgileniyorum sadece her konuda yardım edıcek bana destek cıkıcak. Oyun içi video ve Resim çekebilcek bu işlerden anlayan Rgm arıyorum
server 16 kasımda 20:00 da açılcak arkadaslar bir çok eyrde suan reklamlarım sürmekte Rgm arayasım devam etmektedir
RGM Arıyorum
Sunucu Adı :özelden bildirecegim
Yaş Sınırlaması :+18
İstediğiniz Günlük Online Süre :+6 saat
Aradığınız Özellikler :iletişim becerileri iyi php kodlarından anlayan
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :mahsun507514@gmail.com skype de bu mailde
Diğer / Ek :
Çok Güzelmiş buyrun
Moderatör tarafında düzenlendi:
siz buyurunÇok Güzelmiş buyrun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)