Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KucukaslanTevfik l 7 YILLIK TECRÜBE |BÜTÇE DOSTU DİP FİYATLAR| TANIŞMA KAMPANYASI BUYRUN TANIŞALIM

kucukaslantevfik

TM Üye
Üye
Konular
147
Online süresi
18g 84306s
Reaksiyon Skoru
121
Altın Konu
0
Başarım Puanı
159
TM Yaşı
8 Yıl 6 Ay 2 Gün
MmoLira
409
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

İletişime Geçin ve Fark Yaratın​

Discord : averydavis.art
Sadece Whatsapp 0540 148 5561

Fiyatlar
1743661763608.png

Metin2 Hazır Tasarım 1 ( Sipariş verebilirsiniz )

57c8ob6.png

pi64zq7.jpg

tlbm1a2.jpg
hh0vba6.jpg
6lzmemb.jpg

Turkmmo Ücretli Tasarım: Profesyonel Grafik Hizmetleri ile Zirveye Çıkın​

Grafik tasarım, bir projenin başarısını doğrudan etkileyen temel unsurlardan biridir. Turkmmo forumunda Kucukaslantevfik kullanıcı adıyla, profesyonel grafik tasarım hizmetleri sunuyorum. Discord adresim olan averydavis.art üzerinden benimle iletişim kurabilir, projelerinizi daha etkileyici hale getirecek tasarımlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Bu yazıda, Turkmmo ücretli tasarım, Metin2 tasarım, ve server tanıtım görselleri gibi hizmetlerim hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. Ayrıca, neden benimle çalışmanız gerektiğine dair önemli avantajları da açıklıyorum.

Turkmmo Ücretli Tasarım Hizmeti Nedir?​

Turkmmo ücretli tasarım hizmeti, özellikle oyun serverları, forum projeleri ve MMORPG toplulukları için özelleştirilmiş grafik çözümleri sunar. Forumlarda görsellerinizin etkileyici ve profesyonel olması, potansiyel oyuncular ve iş ortakları için güçlü bir ilk izlenim yaratır.

Ben, Kucukaslantevfik olarak, özellikle aşağıdaki konularda uzmanlaşmış durumdayım:
  • Turkmmo 55-120 serverler için logo ve afiş tasarımı​
  • Turkmmo 1-99 serverler ve 1-105 serverler için tanıtım kampanyaları​
  • Turkmmo 98-99 serverler için özelleştirilmiş görsel içerikler​

Metin2 Tasarım ve Özel Server Çözümleri​

Metin2, MMORPG dünyasında benzersiz bir yer tutar. Bu yüzden Metin2 tasarımlarının hem özgün hem de dikkat çekici olması gerekir. İşte sunduğum hizmetler:
  1. Logo Tasarımı: Server adınızı ve kimliğinizi yansıtan, özgün ve profesyonel logolar.​
  2. Afiş ve Banner Tasarımı: Tanıtımınızı güçlendirecek, yüksek çözünürlüklü ve etkileyici görseller.​
  3. Server Tanıtım Videoları: Görselliğin ötesine geçmek isteyenler için video tasarım hizmetleri.​
Metin2 PvP serverleri veya resmi serverler için her türlü görsel ihtiyacınıza uygun çözümler sunuyorum. Özellikle Turkmmo tasarım projelerinde yılların deneyimine sahibim.

Kucukaslantevfik ile Çalışmanın Avantajları​

• SEO Dostu Görseller: Tasarımlarımı, arama motorlarında kolayca bulunabilecek şekilde optimize ediyorum.​
  • Kişiselleştirilmiş Hizmet: Her server veya projenize özel tasarımlar sunuyorum.​
  • Uygun Fiyatlar: Bütçe dostu çözümlerle kaliteli hizmet alabilirsiniz.​
  • Hızlı Teslimat: Teslim sürelerim piyasadaki çoğu tasarımcıdan daha kısa.​
  • 7/24 İletişim: Discord adresim üzerinden dilediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz: averydavis.art.​
İletişime Geçin ve Fark Yaratın
Turkmmo topluluğunda fark yaratmak istiyorsanız, profesyonel bir tasarım hizmeti almanız şart. Discord adresimden benimle iletişime geçerek projelerinizi detaylandırabilir ve ihtiyaçlarınıza özel çözümler alabilirsiniz: averydavis.art.

Unutmayın, kaliteli tasarım sizi zirveye taşır. Gelin, birlikte başarının görsel anahtarını oluşturalım!​

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri