Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bu sistemi ben yapmıştım hasana vermiştim warez olmuş ulan @VINCHENZOO; 

sen kral sistemindeki sorunlara baksana bi kardeşim kral tagı verilen karakteri ışınlayınca bişe yapınca oyundan düşürüyor dc ymiş gibi sadece bu kral tagı almış karakterde oluyorbu sistemi ben yapmıştım hasana vermiştim warez olmuş ulan @VINCHENZOO;![]()
sen kral sistemindeki sorunlara baksana bi kardeşim kral tagı verilen karakteri ışınlayınca bişe yapınca oyundan düşürüyor dc ymiş gibi sadece bu kral tagı almış karakterde oluyor
yeri burası degil ayrıca taa ne zaman önce paylaşılmış bi sistem hacım bilemiyorum skype : asiply ekle bakalım
Hasandan mı almışım bilip bilmeden konuşuyorsun kardeşim git hasana sor bakalım ondan mı almısım veya omu al kardeşim diyip vermiş bilgin olmadan ben yapmıştım hasana vermiştim warez olmuş demebu sistemi ben yapmıştım hasana vermiştim warez olmuş ulan @VINCHENZOO;![]()
sen kral sistemindeki sorunlara baksana bi kardeşim kral tagı verilen karakteri ışınlayınca bişe yapınca oyundan düşürüyor dc ymiş gibi sadece bu kral tagı almış karakterde oluyor

Son düzenleme:
Hasandan mı almışım bilip bilmeden konuşuyorsun kardeşim git hasana sor bakalım ondan mı almısım veya omu al kardeşim diyip vermiş bilgin olmadan ben yapmıştım hasana vermiştim warez olmuş deme
![]()
Ben hasandan aldın diye birşey söylemedim sadece hasanı etiketledim ve vermiştim dedim işin espirisi aramızda geçen bi dialog warez oldu diye seninle bi alakası yok kardeşim
ayrıca samete vermiş oda dağıtmıştır yani bilemem orasını