kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Youtuber Efekt ve Logo Tag 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frighter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
sen kral sistemindeki sorunlara baksana bi kardeşim kral tagı verilen karakteri ışınlayınca bişe yapınca oyundan düşürüyor dc ymiş gibi sadece bu kral tagı almış karakterde oluyor

yeri burası degil ayrıca taa ne zaman önce paylaşılmış bi sistem hacım bilemiyorum skype : asiply ekle bakalım

bu sistemi ben yapmıştım hasana vermiştim warez olmuş ulan @VINCHENZOO; :D
Hasandan mı almışım bilip bilmeden konuşuyorsun kardeşim git hasana sor bakalım ondan mı almısım veya omu al kardeşim diyip vermiş bilgin olmadan ben yapmıştım hasana vermiştim warez olmuş deme

sen kral sistemindeki sorunlara baksana bi kardeşim kral tagı verilen karakteri ışınlayınca bişe yapınca oyundan düşürüyor dc ymiş gibi sadece bu kral tagı almış karakterde oluyor
:)

Son düzenleme:
Hasandan mı almışım bilip bilmeden konuşuyorsun kardeşim git hasana sor bakalım ondan mı almısım veya omu al kardeşim diyip vermiş bilgin olmadan ben yapmıştım hasana vermiştim warez olmuş deme

:)

Ben hasandan aldın diye birşey söylemedim sadece hasanı etiketledim ve vermiştim dedim işin espirisi aramızda geçen bi dialog warez oldu diye seninle bi alakası yok kardeşim :)

ayrıca samete vermiş oda dağıtmıştır yani bilemem orasını ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri