HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
all kardeş bunu kullan buda ch 1 secmelı ch 2 yazma saglam sorunsuz bı questch ayrımını çözdüm bu seferde captchayı doğru girdiğin halde içeri sokmuyor hiçbir işlem olmuyor questi baştan sona düzenlicez belli oldu ama 10 numara paylaşım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Captchalının farkı ne biraz anlatırmısıneyvallah dostum bundan var bendede konudaki captchalıyı yapmaya calısıyorum
sitelerde çalışan captcha sistemi gibi düşün metin2nin orjinalinde text halinde sana 123456 rakamlarını yan yana yazıyor bunda ise tgalar var resimleri doğrulayıp içeriye girmek gibi bir şeyCaptchalının farkı ne biraz anlatırmısın
he anladım muhabbeti resimlisitelerde çalışan captcha sistemi gibi düşün metin2nin orjinalinde text halinde sana 123456 rakamlarını yan yana yazıyor bunda ise tgalar var resimleri doğrulayıp içeriye girmek gibi bir şey
kurulumu basitse ve kurdugun sorunsuzsa ejder söyleyi verde bende kurayım ustaŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)