- Konular
- 54
- Online süresi
- 3g 60211s
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- TM Yaşı
- 11 Yıl 26 Gün
- MmoLira
- 792
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Files'i 4 ay önce tamamladım şuan kullanım için hazırdır, yükle ve direk kullan. Normalde ben açacaktım bu tarz server fakat nakit eksiğimden dolayı açamadım bu tarz server çok istiyorum umarım başka biri açarda oynarız.
YAPILANLAR:
BÜTÜN BİLİNEN FİXLER YAPILDI TEK TEK SAYMAK İSTEMİYORUM FORUMLARDA OLAN OLMAYAN BÜTÜN FİXLER.. ZATEN SİSTEMSİZ BİR FİLESİN BUGU OLMAZ ÇOK FAZLA..
Özellikler:
fileste efsun botu gibi hiçbir sistem yoktur... DEDİĞİM GİBİ 2008 YILINDA NASILSA AYNI O ŞEKİLDE TASARLARDIM....
SADECE GRUP ŞAMAN KUTSAMASI EKLİDİR.. SEBEBİ: OYUNUN ZORLUGUNDAN DOLAYI ŞAMANA İHTİYAC OLACAKTIR VE GRUP KURULACAĞINDAN SAMANI UĞRAŞTIRMAMAK
FİLES'TE HİÇBİR SAÇMA SAPAN SİSTEM YOKTUR.. BU NEDENDEN DOLAYI BUG YOKTUR.. BÜTÜN QUESTLERİ ELİMLE 4 AY İÇİNDE TEK TEK BÜTÜN KOD BLOGLARINA KADAR İNCELEYİP DEĞİŞTİRDİM SAÇMA SAPAN YAZILAR VS KESİNLİKLE YOKTUR..
LONCA ARAZİLERİ FİLAN HERŞEY MEVCUTTUR.. ESKİ YILLARDA NE YAPIYORSANIZ AYNISI BU FİLESE EKLENDİ..
ÖNEMLİ...
FİLES İÇERİSİNDEN VE PACKLARDEN GEREKSİZ OLAN BÜTÜN BOOSLAR, NPCLER, İTEMLER, HARİTALAR KALDIRILDI.... (ÖRN: BETA MAPLARI, DÖNÜŞÜM İTEMLERİ, BETA SLOTLARI VS..) BU YÜZDEN DOLAYI OYUNUN TOPLAM METİN2 İLE BOYUTU 700MB'DİR.. (PACK DEĞİL KOMPLE FULL MT2 İLE BİRLİKTE)
Files'i 4 ay önce tamamladım şuan kullanım için hazırdır, yükle ve direk kullan. Normalde ben açacaktım bu tarz server fakat nakit eksiğimden dolayı açamadım bu tarz server çok istiyorum umarım başka biri açarda oynarız.
YAPILANLAR:
BÜTÜN BİLİNEN FİXLER YAPILDI TEK TEK SAYMAK İSTEMİYORUM FORUMLARDA OLAN OLMAYAN BÜTÜN FİXLER.. ZATEN SİSTEMSİZ BİR FİLESİN BUGU OLMAZ ÇOK FAZLA..
Özellikler:
- 1-99 (2008 yılı TR Tipi zorluk seviyesi)
- Sürgün mağarası oyundan tamamen kaldırıldı.
- Son itemler çelik ve muharabedir. (Dönüşümler kapatıldı. Triton, Mavi çelik vb.)
- At görevleri normal oyun görevleri filan tamamen ve tamamen eski TR tarzındadır.
- Efsun nesnesi vs sadece metinlerden 2-3 er adet filan düşmektedir.. (Ticaretten satılabilir)
- Oyunda KARAKTER SAÇ STİLLERİ NPC'DE DEĞİLDİR!! +45 metinlerden düşük oranda atmaktadır. Ve bunları ticaretten satabilirsiniz..
- Kostüm,pet filan kaldırıldı.. (Sonuçta 2008 yılını oynuyoruz reis
)
- Testlerimde test ettiğim exp ayarlarıma göre 1levelden 60 level'e 4 günde çıkılıyor.
- 60 levelden 80'e 1 hafta sürüyor.
- Kısaca 1'den 99 levele kasmak ortalama 1 ay sürmektedir.
fileste efsun botu gibi hiçbir sistem yoktur... DEDİĞİM GİBİ 2008 YILINDA NASILSA AYNI O ŞEKİLDE TASARLARDIM....
SADECE GRUP ŞAMAN KUTSAMASI EKLİDİR.. SEBEBİ: OYUNUN ZORLUGUNDAN DOLAYI ŞAMANA İHTİYAC OLACAKTIR VE GRUP KURULACAĞINDAN SAMANI UĞRAŞTIRMAMAK
FİLES'TE HİÇBİR SAÇMA SAPAN SİSTEM YOKTUR.. BU NEDENDEN DOLAYI BUG YOKTUR.. BÜTÜN QUESTLERİ ELİMLE 4 AY İÇİNDE TEK TEK BÜTÜN KOD BLOGLARINA KADAR İNCELEYİP DEĞİŞTİRDİM SAÇMA SAPAN YAZILAR VS KESİNLİKLE YOKTUR..
LONCA ARAZİLERİ FİLAN HERŞEY MEVCUTTUR.. ESKİ YILLARDA NE YAPIYORSANIZ AYNISI BU FİLESE EKLENDİ..
ÖNEMLİ...
FİLES İÇERİSİNDEN VE PACKLARDEN GEREKSİZ OLAN BÜTÜN BOOSLAR, NPCLER, İTEMLER, HARİTALAR KALDIRILDI.... (ÖRN: BETA MAPLARI, DÖNÜŞÜM İTEMLERİ, BETA SLOTLARI VS..) BU YÜZDEN DOLAYI OYUNUN TOPLAM METİN2 İLE BOYUTU 700MB'DİR.. (PACK DEĞİL KOMPLE FULL MT2 İLE BİRLİKTE)
RESİMLER
(hepsi tek sunucuya bağlanır sadece gösteriş amaçlıdır.)
+3 SİLAH İLE BAŞLANIR... ZIRH KÜPE FİLAN GÖREVLE ALINIR TR TARZI 2 3 4 5 6 LEVEL GÖREVLERİ GİBİ..
NPCLER! (+0 satılmaktadır bütün itemler..)
büyülü metal filan yoktur sadece istidiyteden kutsama cıkar.. Demircilerde basılır itemler yanii
BU GÜNLERİ ÖZLEYEN?
ARKADAŞLAR.. SRC FİLAN HERŞEYİYLE BİRLİKTE VERECEĞİM..
DOSYALAR UPLOAD EDİLİYOR İNTERNET HIZIM AŞIRI DÜŞÜK OLDUGUNDAN DOLAYI BU GECEYE KADAR SÜREBİLİR.. DURUMA GÖRE UZAYABİLİR.. CÜNKÜ HIZIM 1mbps upload
ŞİMDİDEN FİLESİ SRCLİ İSTEYENLER BELİRTİRSE KENDİNİ BENDE Bİ GÖREYİM YANİ
linkler eklenirken konu daha düzenli hale getirilecektir
şimdilik idare edin.
(hepsi tek sunucuya bağlanır sadece gösteriş amaçlıdır.)
+3 SİLAH İLE BAŞLANIR... ZIRH KÜPE FİLAN GÖREVLE ALINIR TR TARZI 2 3 4 5 6 LEVEL GÖREVLERİ GİBİ..
NPCLER! (+0 satılmaktadır bütün itemler..)
büyülü metal filan yoktur sadece istidiyteden kutsama cıkar.. Demircilerde basılır itemler yanii
BU GÜNLERİ ÖZLEYEN?
ARKADAŞLAR.. SRC FİLAN HERŞEYİYLE BİRLİKTE VERECEĞİM..
DOSYALAR UPLOAD EDİLİYOR İNTERNET HIZIM AŞIRI DÜŞÜK OLDUGUNDAN DOLAYI BU GECEYE KADAR SÜREBİLİR.. DURUMA GÖRE UZAYABİLİR.. CÜNKÜ HIZIM 1mbps upload
ŞİMDİDEN FİLESİ SRCLİ İSTEYENLER BELİRTİRSE KENDİNİ BENDE Bİ GÖREYİM YANİ
linkler eklenirken konu daha düzenli hale getirilecektir
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@VINCHENZOO ; Teşekkür etmeden edemicem çünkü alt yapı filesini kullandım bak ne hale getirdim
Nerden nereye 
- Konular
- 53
- Online süresi
- 465s
- Reaksiyon Skoru
- 203
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 43
- DevLira
- 15
Beklemedeyiz
- Konular
- 133
- Online süresi
- 15g 22115s
- Reaksiyon Skoru
- 481
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 500
- DevLira
- 42
Teşekkürler Eline sağlık
- Konular
- 108
- Online süresi
- 10g 2971s
- Reaksiyon Skoru
- 378
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 189
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 1,438
- DevLira
- 18
src iyi olur beklemedeyiz 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)