kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SunucuOyun.com|Maximum 2 Saate Teslimat| ÜCRETSİZ SVSİDE HACKSHİELD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gercekten cok iyi bir ekibi var bu isi de gercekten cok iyi yapiyorlar aldiklari para helal aldiklari paranin hakkini veriyorlar tebrik ediyorum
@sunucuoyun.com BOL SATİSLAR HAYİRLİ İSLER DİLİYORUM

Her konuda tek tek yardımcı oldular. Ne dediysem saat kaç olursa olsun iki bir etmeden yerine getirdiler. Aldıkları para uğraşın ve samimiyetin cabası denebilir. Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini bu şekilde tuttukları sürece kısa zaman içerisinde piyasanın en iyilerinden olacaklarına eminim :) hayırlı satışlar , bol kazançlar.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz..

Gercekten cok iyi bir ekibi var bu isi de gercekten cok iyi yapiyorlar aldiklari para helal aldiklari paranin hakkini veriyorlar tebrik ediyorum
@sunucuoyun.com BOL SATİSLAR HAYİRLİ İSLER DİLİYORUM
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, Önemli olan sizlerin güvenini kazanabilmek..

hasan fidanın vareze attığı filesi harici 1 tane bile çeşit olmaz mı yahu
Merhabalar, öncelikle görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkür ederiz.
Hasan Fidan'ın filesini biz ücretli satın aldıktan sonra warez'e düşmesi konusunda yapabileceğimiz birşey maalesef yok..
Kısa süre içerisinde, yeni fileslerimizi sizinle paylaşacağız, beklemede kalın! İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri