- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Satış ve kampanyalarımız günceldir.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Aktif kampanyalarımız bitmiştir, takipte kalın!
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 25m 20s
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 167
- DevLira
- 0
saat gecenin 01:30 unda canlı destekleri açık mert beyin müşteriyle iletişimi yardımcı olması ilgileri alakaları çok güzel bir bilişim satın alma işlemimi gerçekleştirdim ödemem hemen onaylandı hızlı bir şekilde yardımcı olduğu için öncelikle mert beye ve böyle personeller çalıştırdığı için oyunsunucusuna çok teşekkür ediyorum...
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
saat gecenin 01:30 unda canlı destekleri açık mert beyin müşteriyle iletişimi yardımcı olması ilgileri alakaları çok güzel bir bilişim satın alma işlemimi gerçekleştirdim ödemem hemen onaylandı hızlı bir şekilde yardımcı olduğu için öncelikle mert beye ve böyle personeller çalıştırdığı için oyunsunucusuna çok teşekkür ediyorum...
Bu değerli yorumu için @Mehmet2774;e teşekkür ederim. Sizlere en iyi desteği vermek için umuyoruz ki kısa sürede zirvedeyiz. Teslimatların süresini gün geçtikçe daha sağlıklı ve daha hızlı bir şekilde yapabilme adına kesintisiz hizmet vermekteyiz. Şuanda Maximum teslimat süresi 2 saat olarak belirledik. Lakin şuanki siparişlerin hepsini ortalama 30-45 dakika içerisinde teslim etmekteyiz. Ortalama sabah saat 4.30'a kadar kurulum yapıp müşterilerimize teslim etmiş bir firma olarak kendimizden'de gurur duyuyoruz.Her çabamız siz değerli müşterilerimiz için
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)