IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 serveri açıyorum bi bakınız(Profosyonel)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XQuey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 224
  • Etiketler Etiketler
    metin2 pvp 2017

XQuey

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 7 Ay
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm. Başlıktada belirttiğim gibi metin2 pop serveri açıyorum adını felan herşeyini belirledim face sayfasınıda açtım üstelik faceye reklamınıda verdim. 22 yaşındayım şuan askerdeyim 10 gün kaldı tezkereye bilgiayar ve web programcısıyım. Şuan androidden giriyorum. Ciddi bütçelerle ilerliyorum kesinlikle amatör değildir. 10 güne kadar paso reklamlarla tanıtım yapıcam (Ücretli) Kasıma doğruda açmayı düşünüyorum. Demem o ki; Bilgisayardan webden logo photshop ve video montajından anlayan bu işe kafayı yormuş +20 yaş arkadaş arıyorum. Karşılığında kalıcı [GM]GameMasterlik vereceğim. Bende anlıyorum montajdan fakat dediğim gibi askerdeyim ve android ile olmuyor. Kaybedecek zamanım da yok. Ben gelene kadar işleri yürütebilcek saygılı olgun ve karakter sahibi işini bilen arkadaşa veya arkadaşlara ihtiyacım var. Komu altından iletişime geçebilirsiniz. Veya pro.xquey@gmail.com adresime mail atabilirsiniz. Sonra gerek faceden gerek telden detayları konuşuruz. İyi Günler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri