- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı : Turan2
Yaş Sınırlaması :18-25
İstediğiniz Günlük Online Süre : Gerektiğince
Aradığınız Özellikler :
Grafik tasarımcısı: Video,Logo ve Tanıtım resimlerini hazırlayabilecek orta düzeyde.
Reklamcı: Reklam metinlerini hazırlayıp belirli sitelerde güncel tutacak
Oyuniçi: Oyundaki düzenin takibi benim için tüm görevler içerisinde en önemlisi;(Kontenjan doldu )
Düzgün aksan, çözüm odaklı, kafasına göre iş yapmayan sormayı iyi bilen
Tüm Birimler İçin:
-Tüm pozisyonlarda çalışan arkadaşlar özellikle aradığımda cevap verecek müsait değilse hızlı bir dönüş yapabilecek,
-18 yaşından küçük olmayacak
-En az 5 yıllık oyun tecrübesini kanıtlayacak
-Saygıyı koruyacak benimle ve diğer takım arkadaşlarıyla .
-Kimseye sunucu bilgileri verilmeyecek. Zaten erişim kısıtı dolayısıyla sunucuya başkası erişemeyecek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Açıkcası Fark Yaratan Bir Proje Üzerinde Çalışacağız Ücret Ayrıntılarını wp den konuşalım
0.5.4.3.2.7.6.4.6.0.4 Aramayın sadece wp!
Yaş Sınırlaması :18-25
İstediğiniz Günlük Online Süre : Gerektiğince
Aradığınız Özellikler :
Grafik tasarımcısı: Video,Logo ve Tanıtım resimlerini hazırlayabilecek orta düzeyde.
Reklamcı: Reklam metinlerini hazırlayıp belirli sitelerde güncel tutacak
Oyuniçi: Oyundaki düzenin takibi benim için tüm görevler içerisinde en önemlisi;(Kontenjan doldu )
Düzgün aksan, çözüm odaklı, kafasına göre iş yapmayan sormayı iyi bilen
Tüm Birimler İçin:
-Tüm pozisyonlarda çalışan arkadaşlar özellikle aradığımda cevap verecek müsait değilse hızlı bir dönüş yapabilecek,
-18 yaşından küçük olmayacak
-En az 5 yıllık oyun tecrübesini kanıtlayacak
-Saygıyı koruyacak benimle ve diğer takım arkadaşlarıyla .
-Kimseye sunucu bilgileri verilmeyecek. Zaten erişim kısıtı dolayısıyla sunucuya başkası erişemeyecek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Açıkcası Fark Yaratan Bir Proje Üzerinde Çalışacağız Ücret Ayrıntılarını wp den konuşalım
0.5.4.3.2.7.6.4.6.0.4 Aramayın sadece wp!