Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Global MultiHack Balık Botu Level Botu Hileleri 2017

yekta2711

Level 5
TM Üye
Konular
46
Reaksiyon Skoru
224
Altın Konu
0
Başarım Puanı
82
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay 6 Gün
MmoLira
6
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Hileden Görüntü
qJBo7D.png

Durum: 08.10.2017 Güncel
Yapımcı: Sentinus

Özellikleri Nedir?
Multihack, Balık Botu , Level Bot Hızlı koşma,

Hızlı vurma, Işınlanma, Wallhack Gece gündüz yapma
Snow kar yağdırma, Otomatik pot basma, Tuş ile item basma
Otomatik skill basma, Otomatik vurma kasılma, Çekme hilesi

Detaylı Anlatım
1. Hilemizi indirip rardan masaüstüne çıkartın.
2. çıkan dosyaların hepsini oyunun içine atın
3.oyunu açın ve f5 basın aktif edildi yazısına tamam diyin

4. ve hilemiz aktif keyifli oyunlar

Videolu Anlatım

Eline sağlık Yekta.

Eline sağlık ancak kullanacak kişilere ufak bir uyarı yapmak isterim,

1.5 sene kadar Metin2Global ekibinde Senior Game Master ve forumunda Senior Moderatör olarak görev aldım. Oyun içerisinde hile yapay zekası dediğimiz bir sistem var. Çoğu hileyi kendi saptayıp otomatik olarak banlamaya gidiyor ve uyarı amaçlı ilk olarak 3 günden başlayıp eğer ban açıldıktan sonra kişi tekrar böyle bir şeye kalkışırsa HWID (IP ve Bilgisayar Ban) a kadar gidiyor. Dikkatli olmanızı öneririm.

Eline sağlık ancak kullanacak kişilere ufak bir uyarı yapmak isterim,

1.5 sene kadar Metin2Global ekibinde Senior Game Master ve forumunda Senior Moderatör olarak görev aldım. Oyun içerisinde hile yapay zekası dediğimiz bir sistem var. Çoğu hileyi kendi saptayıp otomatik olarak banlamaya gidiyor ve uyarı amaçlı ilk olarak 3 günden başlayıp eğer ban açıldıktan sonra kişi tekrar böyle bir şeye kalkışırsa HWID (IP ve Bilgisayar Ban) a kadar gidiyor. Dikkatli olmanızı öneririm.
ayn onun gibi bişeyler yapmışlar fakat dikkatli ve akıllıca kulandıldığı sürece çok güzel işler yapılabilir pc veya HWID engelleride göz kapalı bir şekilde geçiliyor rahatlıkla :);)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri