HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar Benım Sunucum Var Ve Bir Ortak Arıyorum
FreeBsd 9.3 e Metin2 Kurulumu Yapabilicek Pack Ve Files Ayarlayabilicek Bir Arkadaş Arıyorum
Dürüst Düzgün Samimi Bir Yol Arkadaşı Arıyorum Sizin Anlicağiniz Hiç Bir Aylım Masrafı Olmicak Tum Masraflar Tarafimca Karşılanıcaktır
Sunucuma Metin2 Pvp Si Kurabilicek Serveri İdare Edebilicek Bir Ortak Aranıyor...
FreeBsd 9.3 e Metin2 Kurulumu Yapabilicek Pack Ve Files Ayarlayabilicek Bir Arkadaş Arıyorum
Dürüst Düzgün Samimi Bir Yol Arkadaşı Arıyorum Sizin Anlicağiniz Hiç Bir Aylım Masrafı Olmicak Tum Masraflar Tarafimca Karşılanıcaktır
Sunucuma Metin2 Pvp Si Kurabilicek Serveri İdare Edebilicek Bir Ortak Aranıyor...
Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar Benım Sunucum Var Ve Bir Ortak Arıyorum
Skype MekanKoliq
@berle ustam @Alp Ertekin bu kişiyede güvenme zamanında çok şey yaptırdı bana para vercem diyip emeğimi vermedi. İyi niyetimi suistimal etti bundan adam olmaz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)