- Konular
- 141
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunucuyu Mester2Magic ile karıştırmayın arkadaşlar. Oradaki ortamı hiç bilmiyorum fakat buradan kat ve kat daha iyi olduğu şüphesizdir. Bahsettiğim sunucunun reklamını hiç de yapmak istemediğim için sunucuya ait site vs paylaşmak istemiyorum.
Bu resime iyi bakın, herkesin oynama süresine ve seviyelerine...
Burayı yöneten (!) yetkililer kendilerine veya arkadaşlarına kolaylıklar sağlayıp oyundaki açıklar yüzünden isyan eden bazı oyuncular YÖNETİCİLERDEN KAYNAKLANAN hata yüzünden kaybolan eşyalarını istediğinde "valla yemin ettik kimseye eşya vermiyoruz" şeklinde cevap vererek bu tür işlere kalkışıyorlar.
Oyunda zaten kimse yok, genellikle günün saatlerine göre %30-%100 arasında değişmesi gereken droplar %0.
Yine dropların %0 olduğu bir gecede 200 dakikada 204 level olan ve son seviye eşyalara sahip olan arkadaşımızı da yukarıda fark edebilmişnizdir umarım.
Tabi bunları oyunun discord sunucusunda anlatmak istediğimizde neler oldu anlatayım: yediremediler. Odadan engellendik.
Gönül isterdi ki facebook sayfasındaki yorumları göstereyim. Oradan da engellenmişiz sanırım. Nasıl bir korkuysa artık...
Oyuna emek verdik, zamanımızı verdik. Sonuç ise hüsran. Dışarıdan ne kadar güzel göründüğünün farkındayım çünkü paylaştıkları videoların çoğu başka sunuculara ait. Orjinal oyunla alakası bile yok. Çoğu haritalar ya kapalı ya da bazı bozukluklardan dolayı girilemiyor.
Yetkililer zaten arkadaşlarına eşya vermek için giriyorlar oyuna sadece. Bir şey düzelttikleri falan yok. A sorununu düzeltince düzgün çalışan B bozuluyor, o derece bir amatörlük. Üstüne üstlük, bu oyuncu hesaplarından (veya arkadaşları artık her neyse) millete küfür ediyorlar. Hatta küfür etmekte bunların üstüne yoktur, o derece şeyler okudum.
Oynamayı düşünen arkadaşları sadece bilgilendirmek ve bu şerefsizlerin sunucu yönetme anlayışını gösterebilmek için açtığım konudur. Vaktiniz için teşekkürler. Ha evet, belki gerçekten insanlar emeği ile yaptı bütün bunları diyelim, madem öyle neden discorddan engellendik ve neden oyunda her bahsettiğim hesap bağırdan bana küfrettiğinde ben cevap yazamadan oyundan atılıyordum? Benle alakalı bir problem olmadığına eminim çünkü başka hesaba girip cevap yazdığımda direk o da oyundan atılmaya başladı.
Son düzenleme:
- Konular
- 141
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
Az sabredin godofmt2 açılacak 55-250 kurtuluruz böyle dolandiricilardan
Valla hacı beni oyundan soğuttular. Adam hem bana küfrediyor hemde oyuna girdiğim anda dc atıyor cevap verememem için. Çok fazla şerefsizlik gördüm pvp sunucuları arasında, kendi sunucumu da kurmuşluğum var ama bu benim için bir ilk oldu. Buna sinirlenip de konuyu açtım zaten. Ah aklım olacaktı da videoya alacaktım. Gözümün önünde GM ile oyuncunun ticaret yapmışlığı var.
- Konular
- 141
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
Güncel.
- Konular
- 141
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
Güncel.
- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Bu bölümün amacı PVP serverların tanıtımı için konunuzu yanlış bir bölüme açmışsınız dolayısıyla kilitledim. Bu tarz server ve server sahipleri her zaman olacak bu tarz sunucularda oynamak yerine daha köklü pvpleri tercih etmenizi tavsiye ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)