noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Title Sistemi [LeNnT] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan recepk78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bende tam olarak paylaşım nedir bilmiyorum ama bu recep arkadaşın paylaşımları ve yorumlarını beğeniyorum

tam olarak ne işe yarıyor usta

Müdür sistemin tam amacını anlamadım net olarak söyleyebilirisiniz ne işe yarıyor.

bende tam olarak paylaşım nedir bilmiyorum ama bu recep arkadaşın paylaşımları ve yorumlarını beğeniyorum

tam olarak ne işe yarıyor usta

Sistem şu Knight gibi oyunlarda belli görevler yapınca ismin üstünde [Noah Knight]
yazısı oluyor,
Bu sistemdede belirlenen tuş ile (F5,F6 vb) title pencerisini açabiliyorsunuz,
Sistem sizden 10 adet örnek veriyorum Ayı kesmenizi istiycek 10 adet ayı kestiğinizde title(Başlık) penceresinden [Ayı Avcısı] Tagı aktif olucak ve istediğiniz zaman bu tagı seçebiliceksiniz.

İsminizin üstünde:

Loncaİsmi
[Ayı Avcısı]
Lv55 İyi RecepK

Şeklinde olucak.

Kaç adet kesilmesini istediğinizi vs vs değiştirebilirsiniz örnek olarak sistemin işleyişi bu :)

Sistem şu Knight gibi oyunlarda belli görevler yapınca ismin üstünde [Noah Knight]
yazısı oluyor,
Bu sistemdede belirlenen tuş ile (F5,F6 vb) title pencerisini açabiliyorsunuz,
Sistem sizden 10 adet örnek veriyorum Ayı kesmenizi istiycek 10 adet ayı kestiğinizde title(Başlık) penceresinden [Ayı Avcısı] Tagı aktif olucak ve istediğiniz zaman bu tagı seçebiliceksiniz.

İsminizin üstünde:

Loncaİsmi
[Ayı Avcısı]
Lv55 İyi RecepK

Şeklinde olucak.

Kaç adet kesilmesini istediğinizi vs vs değiştirebilirsiniz örnek olarak sistemin işleyişi bu :)

Çok iyi bir sistem açıklama için teşekkürler reis

Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri