HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
CrazyAlkan nedir, kimdir necidir inci midir ekşi midir
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
CrazyAlkan nedir ... diyenler içinCrazyAlkan nedir ?
İngilizce bir kelime olan Crazy' nin Türkçe karşılığı delidir. Alkan ise @CrazyAlkan kullanıcı adlı adminimizin soyadıdır.
CrazyAlkan nickinin geliş yerini bilmemekle birlikte yürüttüğüm tahminler dolayısıyla Adanalı olmasına bağlıyorum
Son olarak CrazyAlkan ne incicidir ne ekşici tamamen TurkMMO sevdalısıdır başka forumlarda, portallarda hesabı bulunmaz![]()
O değilde inceden deli meli hakaretide ediyor arada aslında Çılgındı o ama niyse
CrazyPinkAlkan
Birazdan Fahri olucan ha napıyorsunEstağfurullah adminim ne hakareti
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.![]()
![]()
CrazyAlkan nedir ?
İngilizce bir kelime olan Crazy' nin Türkçe karşılığı delidir. Alkan ise @CrazyAlkan kullanıcı adlı adminimizin soyadıdır.
CrazyAlkan nickinin geliş yerini bilmemekle birlikte yürüttüğüm tahminler dolayısıyla Adanalı olmasına bağlıyorum
Son olarak CrazyAlkan ne incicidir ne ekşici tamamen TurkMMO sevdalısıdır başka forumlarda, portallarda hesabı bulunmaz

Son olarak CrazyAlkan ne incicidir ne ekşici tamamen TurkMMO sevdalısıdır başka forumlarda, portallarda hesabı bulunmaz

CrazyAlkan nedir ... diyenler içinCrazyAlkan nedir ?
Son olarak CrazyAlkan ne incicidir ne ekşici tamamen TurkMMO sevdalısıdır başka forumlarda, portallarda hesabı bulunmaz![]()

O değilde inceden deli meli hakaretide ediyor arada aslında Çılgındı o ama niyse
CrazyPinkAlkan
Estağfurullah adminim ne hakaretiCrazyAlkan nedir ... diyenler için
CrazyPinkAlkan