- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, Açtığım ilk konu olacak eğer eksiklerim veya yaptığım hatalar var ise tamamlama yardım ederseniz sevinirim. Oynadığım Metin2Global sunucusunda balık sistemi biraz daha farklı ve çok para var balık tutma işinde bende balık botu yazıyım dedim. Ahk dilini kullanarak tamamen external bir "script" yazdım.
50 beğeni istiyorum videoda ama son ban önlemlerini aldıktan sonra 50 beğeni olmasa bile burada paylaşacağım. Ban risklerini kapattıktan sonra her sunucuda çalışır hale getireceğim. Kendinize çok iyi bakın diyorum ve en fazla 2 güne tekrar bu postun altında görüşmek üzere diyorum.
50 beğeni istiyorum videoda ama son ban önlemlerini aldıktan sonra 50 beğeni olmasa bile burada paylaşacağım. Ban risklerini kapattıktan sonra her sunucuda çalışır hale getireceğim. Kendinize çok iyi bakın diyorum ve en fazla 2 güne tekrar bu postun altında görüşmek üzere diyorum.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...